Ingunn Weekly: Sommerferie

I dag er siste utgaven av norske HSMAI Weekly før sommeren. Mange har reist på ferie allerede, men vi i HSMAI er jo en del av en internajonal organisasjon, og der «ute» er det jo absolutt ikke ferietid på lenge.

HSMAI Europe har derfor tilbud om webinarer i sommer, og ett av dem allerede i morgen. Se her: http://hsmai.no/2015/06/17/webinar-26-june-online-localisation-strategy-in-hospitality/

Vi har 90 påmeldte, så det er svært lovende, midt på sommeren. Fremdeles er webinarer ukjent for mange, men det er en effektiv form for kompetanseoverføring, som vi vil gjøre mye av fremover, i tillegg til våre mange fysiske møteplasser.

3. juli skal vi møte våre mange og gode hjelpere i HSMAI Europe Revenue Management Advisory Board, og møtet er i Amsterdam. 22. juli skal HSMAI Europe til London, blant annet for den internasjonale RM-sertifiseringen, og mye mer står på trappene i sommer.

Svært interessant, dette med reisemønster for de ulike målgruppene, så det temaet kommer opp på HSMAI-dagen på Grand Hotel onsdag 26. august, så der bør du være. Meld deg på her: http://hsmai.no/2015/06/25/meld-deg-pa-hsmai-dagen-2015/

I fjor innledet HSMAI Europe et samarbeid med World Travel Market (WTM) i London, hvor vi holdt en konferanse på selve messen. Dette samarbeidet fortsetter, og torsdag 5. november er dagen for vårt arrangement i London. Det digitale er det som vil stå i fokus der.

Ha en flott sommer og så ses og høres vi snart håper jeg

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Bildet er fra mitt hjemsted på Hellestranda/Vatne på Sunnmøre og bildet er tatt av min kjære mor.