Mikael Eliassen blir daglig leder for The Well

Nordens største spa, The Well på Kolbotn, har ansatt Mikael Eliassen som daglig leder. Ambisjonen er å lage Nordens beste sted og legge fra seg mobilen.

– Jeg gleder meg til å introdusere noe helt nytt i Norge. En gigantisk japansk avdeling, jungelsauna, hamam, rhassoul, 15 badstuer og 11 forskjellige basseng, det er virkelig et helt unikt opplevelsessenter for kropp og sjel. For et folk som snart er limt fast til mobilen, skal vi gi en unik mulighet til avslapning og komme vekk fra stress. Mobilen skal ligge igjen i garderobeskapet, sier Eliassen.

Hans brede administrative bakgrunn har vært essensiell både faglig og organisatorisk i oppbyggingen av The Well, nå har Eliassen fått oppgaven med å drifte og lede det 10.500 kvadratmeter store spa- og velværesenteret. The Well åpner på Kolbotn rett utenfor Oslo i desember.

Eliassen har tidligere jobbet som direktør ved Quality Hotel Grand Royal i Narvik, Clarion Hotel Ernst i Kristiansand og Kragerø Resort, og har vært pre opening manager for The Well siden november 2014.
– Det å få sette Norge på det internasjonale spa- og velværekartet, kombinert med Hagen-familiens sterke engasjement gjorde det umulig å si nei til denne muligheten. Dessuten har vi fått på plass en ledergruppe som er helt suveren, sier Mikael Eliassen.

Foto: Mikael Eliassen