Ny Area Brand Director for Rezidor Hotel Group i Norden

Ia Lind er utnevnt til Area Brand Director for Rezidor Hotel Group i Norden. Hun har bred internasjonal erfaring fra merkevarearbeid, salg og markedsføring for flere selskaper i reiselivsindustrien. Ia vender nå tilbake til hjemlandet Sverige, og blir Brand Director for hele Rezidor Hotel Groups portefølje i Norden, heter det i en pressemelding fra kjeden.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske en så erfaren merkevareekspert velkommen til Norden. Vårt mål er å gi gjestene våre de beste internasjonale hotellopplevelsene, med en lokal vri, og Ia er perfekt til jobben, med hennes mangeårige internasjonale erfaring, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Ia er opprinnelig fra Sverige, og har omfattende internasjonal yrkeserfaring fra hotell- og reiselivsnæringen, hvor hun blant annet har drevet sitt eget reisebyrå i Marokko. De seneste ti årene har Ia vært en del av Rezidor Hotel Group, som Brand Director for Park Inn by Radisson, ved Rezidors hovedkontor i Brussel.

I sin nye rolle i Sverige, blir Ia del av den nordiske ledergruppen, og er Brand Director for hele porteføljen til Rezidor Hotel Group i Norden. Med mer enn 60 hoteller, er Rezidor den eneste internasjonale hotellkjeden med en betydelig portefølje i Norden, og er representert ved Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele regionen.

Omfattende renoveringsprojekt i Norden

Rezidor Hotel Group er nå i gang med sitt mest omfattende renoverings- og oppussingsprogram av de nordiske hotellene, som Ia, sammen med både internasjonale og lokale kolleger, skal jobbe med de kommende årene. Målet er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, og bransjens beste service. I Norge er blant annet Radisson Blu Royal i Stavanger allerede totalrenovert, og i Sverige er Radisson Blu Arlandia og Radisson Blu i Malmø, samt mange av rommene på Radisson Blu Royal Viking i Stockholm, allerede pusset opp.

Bedre gjesteopplevelser

Radisson Blu kjennetegnes av stilrene, ikoniske og sofistikerte hoteller, og Park Inn by Radisson gir gjestene innovative hotellopplevelser, hvor farger spiller en viktig rolle.

Lind kommer til å jobbe for å øke merkevarekjennskapen, og sikre en enhetlig gjesteopplevelse, når det gjelder hotellenes utseende og atmosfære. Hun blir ansvarlig for å implementere nye konsepter, og sikre at hotellene får en enhetlig visuell profil, samt å sikre at gjestene får oppleve samme, høye standard ved alle hotellene i Norden.

– Jeg ser frem til å forbedre gjesteopplevelsen ytterligere, og sikre at gjestene våre får førsteklasses hotellopplevelser ved alle Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, sier hun.

Foto: Ia Lind, Area Brand Director for Rezidor Hotel Group i Norden (foto fra Rezidor Hotel Group).