Lanserer digital reisetjeneste til høstferien

Oslo Lufthavn ruster seg for høstferien med ny digital reisetjeneste og ekstra gode tilbud for deg som reiser med barn, skriver Avinor i en pressemelding.

– Dagene i forkant av høstferien er blant de mest travle i året på Oslo Lufthavn, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen på Oslo Lufthavn (OSL).

– Vårt råd til reisende, er å beregne litt ekstra tid på flyplassen, og være forberedt når man kommer til sikkerhetskontrollen, sier han.

Lanserer digital reisetjeneste med belønningsprogram

Et av norgeshistoriens største byggeprosjekter, er nå i sluttfasen på Oslo Lufthavn, samtidig som driften går for fullt. For å gjøre flyplassopplevelsen enda bedre for de reisende, lanserer lufthavnen nå en ny, digital tjeneste for de reisende.

– EarlyBird er et gratis, digitalt reisefølge, som holder deg i hånden, helt til du sitter i flysetet. Det er enkelt å registrere seg, og allerede i høst kan du, som EarlyBird, få oppdatert informasjon om reisen, og tilgang til svært gode tilbud på utvalgte produkter og tjenester på Oslo Lufthavn. Snart vil tjenesten også gjøre reisen enklere, ved hele tiden å sørge for oppdatert, relevant reiseinformasjon, basert på hvor du er og hvilket reisemønster du har, sier Andersen.

Tjenesten er tilgjengelig ved å sende til <2080>, eller på osl.no/earlybird.

6 tips for fin høstferiestart:

  1. Registrer deg som EarlyBird før du drar. Da får du kontinuerlig oppdateringer om reisen din, enklere tilgang til gratis WiFi og svært gode tilbud til barn, rabatter på parkering, servering og en rekke annet.
  2. Møt opp ekstra tidlig og gjør unna innsjekking på nettet. Det sparer deg for stress og du får god tid til å handle, veksle penger eller annet du vil gjøre.
  3. Legg feriens flyreiser på lørdag om du kan. Da er trafikken på OSL mye lavere, og du kan hvile ut på søndagen.
  4. Ta med en tomflaske – du blir tørr i munnen av å stå i kø. Etter sikkerhetskontrollen kan du fylle på gratis vann fra våre vannstasjoner, eller kjøpe nytt vann om du må vente på ombordstigning.
  5. Sjekk pass- og visumregler i landet du skal reise til, og bagasjereglene for flyselskapet ditt, før du drar hjemmefra. Nødpass kan du få på Oslo Lufthavn, men i høysesongen kan det ta litt tid å løse problemer.
  6. Sist men ikke minst: Ta med masse godt humør! God stemning gir pangstart på ferien selv om køene kan bli lange, både for deg og dine medpassasjerer.

Foto: Oslo Lufthavn lanserte 24. september belønningsprogrammet EarlyBird (foto fra Avinor).