SAS og Apollo med avtale verdt 900 millioner

SAS og Apollo forlenger samarbeidet om charterflyvninger, og har signert en avtale verdt nærmere 900 millioner kroner, for sommeren 2016. Dermed vil SAS fly Apollos kunder fra 18 ulike steder i Norge, Sverige og Danmark, til 28 destinasjoner i Europa, heter det i en pressemelding fra reisearrangøren.

SAS og Apollo har samarbeidet i nærmere 15 år. Nå velger Apollo igjen SAS som sin partner, for en stor andel av charterflyvningene fra Skandinavia for sommersesongen 2016. SAS blir dermed Apollos største eksterne fly-samarbeidspartner, utover det egne flyselskapet Novair.

– Vi er veldig fornøyd med at Apollo igjen har valgt SAS som partner. Med vår store flåte, tilbyr vi et godt og pålitelig produkt, som våre nærmere 30 millioner kunder har gleden av hvert år. Vi ser frem til å fortsette å ønske Apollos kunder velkommen ombord på våre fly neste år, sier Annelie Nässén, Global Sales Manager i SAS.

Takket være SAS’ fleksible flåte, kan Apollo fortsette å tilby direkteflyvninger, ikke bare fra de skandinaviske hovedstedene, men også fra distrikter i både Norge, Sverige og Danmark.

– Vi har hatt et langt og vellykket samarbeid med SAS, og vet at de leverer et produkt med god punktlighet og høy kvalitet, noe som er viktig i vårt tilbud til kundene. Vårt samarbeid med SAS gir oss også en enorm fleksibilitet, som vi verdsetter høyt, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør for Apollo Travel Group.

I tillegg til avtalen med SAS, inngikk Apollo nylig et strategisk partnerskap med Emirates, som omfatter flyvninger til Dubai, Sri Lanka og Thailand.