HSMAI Eventprisene i dag….Og de nominerte er….:

I kveld presenterer vi HSMAI Event Barometer for første gang. HSMAI har gjennomført en undersøkelse mot store og mellomstore bedrifter for å få mer kunnskap om eventbransjen. De rykende ferske funnene vil bli presentert i dag av Rune Bjerke, Førsteamanuensis og Fagansvarlig for Event Management på Markedshøyskolen. Undersøkelsen er planlagt til og bli et årlig barometer.

Som du kanskje har fått med deg er det andre gangen vi deler ut priser til eventbransjen, men første gangen som et rent eventarrangement. I fjor kombinerte vi utdelingen med Årets Unge ledere prisene for hotell- og reiselivsbransjen og vi samlet 120 personer på Scandic Fornebu inkludert de som ikke hadde noe med eventbransjen å gjøre, men som var der pga Årets Unge Leder kåringen. Årets Unge Ledere prisene er flyttet tilbake til den store årlige HSMAI Prisene arrangementet – Ferdaprisen –  som er 28. januar – også den på Oslo Plaza.

Det gledelige er at vi likevel er 130 personer i kveld på den første rene Eventsamlingen! Og alle er der pga. Eventprisene og det er lovende for de kommende årene. Alle de største og ledende eventbyråene som er så viktige for hotell og reiselivsbransjen vil være tilstede (Vi har noen få plasser igjen så ta kontakt om du vil være med)

I tillegg til at juryen har juryert et stort antall innsendte arbeid (og neste år ønsker vi oss langt flere innsendte bidrag) har vi for første gang gjort en avstemning som skal bli årlig og vi har bedt eventbyråene nominere og her er de nominerte:

HSMAI Bransjeprisene:

Beste Storarena – for hoteller, restauranter, museer, gjestehus, puber/barer, kongress-, konferanse- eller messesentre, og andre vertskap med kapasitet for mer enn 401 deltagere

Nominerte: 

• Oslo Spektrum

• Clarion Hotel og Congress Trondheim

• Telenor Arena

• The Qube, Clarion Hotel og Congress Oslo Airport

Beste Intimarena – for hoteller, restauranter, museer, gjestehus, puber/barer, kongress-, konferanse- eller messesentre, og andre vertskap med kapasitet for inntil 400 deltagere

• Stratos

• Son Spa

• Festningen Restaurant

• The Thief

• Scandic Fornebu

• Ekebergrestauranten

Beste Eventleverandør – ethvert selskap som produserer og administrerer events på oppdrag

• Bright

• Mediatec

• Bary

• Barservice

Beste Eventbyrå: Ethvert selskap som produserer og administrerer events på oppdrag

• Gyro

• JCP

• Off Piste

• Gyro

• Playroom

• Medvind

Vinneren i de aktuelle kategoriene annonseres i kveld på Oslo Plaza!

Se det oppdaterte programmet for kvelden her: http://hsmai.no/2015/06/05/hsmai-eventprisene-2015/

Håper å se deg i kveld!

Hilsen oss i HSMAI