Ukens navn: Jannica Landmark-Rosén

Jannica Landmark-Rosén

Hotelldirektør

Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

The Qube ble stemt frem av eventbyråene, som Beste Storarena under HSMAI Eventprisene onsdag 7. oktober 2015. De nominerte i denne kategorien var:
– Oslo Spektrum
– The Qube Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
– Telenor Arena
– Clarion Hotel & Congress Trondheim

Jannica Landmark-Rosén er direktør for to fantastiske hoteller på Gardermoen: Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Hun er 43 år, svensk, og flyttet til Norge i 1997, med en utdannelse fra Sveits og USA. Landmark-Rosén har jobbet i ulike stillinger i Nordic Choice siden da, sist nå tilbake til Gardermoen, fra april 2014, for å bidra til satsingen på The Qube på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Medarbeiderne er min viktigste ressurs. Fantastisk fornøyde medarbeidere gir fantastisk fornøyde gjester. Jeg er stolt av de menneskene jeg jobber med, og sammen med gjestene, er de hovedfokus for meg. Jeg elsker å jobbe, å påvirke driften, være en støttespiller for selgerne våre ved store forespørsler, analysere regnskapstall, legge strategier for hvordan vi skal bli enda bedre, og å motivere medarbeiderne til å ønske det samme som meg.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det beste ved jobben min, er å lykkes sammen med andre. Jeg er en lagspiller, og elsker når vi når de mål vi har satt oss. Egentlig betyr det ikke så mye hvilken type mål vi skal nå, så lenge vi når dem …

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: I Nordic Choice er det Torgeir Silseth, en mann som er målbevisst, rettferdig, ydmyk, og har begge bena godt plantet på jorden. På privaten er det pappaen min, som har en arbeidsmoral uten like. Han er et riktig arbeidsjern, og har hatt én fraværsdag i hele sitt liv. Han har vært inne for operasjon, og vært på jobb senere samme dag. Han er 78 år og jobber fortsatt.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Åh ja, mange! Vi liker å trene sammen, og møtes i hvert fall én gang i uken, etter jobb. Vi har i perioder trent tre til fem dager i uken, med ulike aktiviteter. Vi gir hverandre Love Boosts, der vi viser oppmerksomhet til dem som har gjort noe spesielt, har hatt det litt tøft, eller bare fordi vi vil det. Vi kårer månedens servicehelt, og har sommerfest, julebord og lønningspils som tradisjon.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Så lenge jeg kan huske.

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: Positivt fokus! HSMAI er flinke til å løfte frem både bedrifter og enkeltindivider, som gode eksempler for og fra bransjen vår.

Q: Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Fortsett som dere stevner.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Noe av det beste ved helgene, er frokosten. Jeg tar meg aldri tid til «sittende frokost» ellers, så i helgene kan det bli opp til flere timer. Gjerne god mat og drikke på kveldene, sammen med familie og venner.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Utdanning, jobbmuligheter og likestilling.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg, beskrive deg?

A: Målbevisst, effektiv, detaljfokusert og positiv.

Q: Hvor går neste reise privat/arbeid?

A: Reiser til Thailand med familien i desember.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Noen ganger ønsker jeg at jeg hadde en hobby, men det har jeg ikke. Jeg leser bøker når jeg har ferie.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Hvis jeg ikke fikk velge et menneske, så måtte det bli telefonen min.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Tusen, tusen takk til alle eventbyråer som stemte frem The Qube som Beste Storarena til HSMAIS Eventpriser 2015!

Foto: Jannica Landmark-Rosén, direktør for Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Foto fra Nordic Choice Hotels