Comfort Hotel Grand Central kåret til Norges mest unike hotell

Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen på Oslo S vinner prisen Unique Hotel of the Year, Norway i 2015, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– I Comfort vil vi rokke ved etablerte holdninger. Denne prisen beviser at unike konsepter, og en leken, avslappet atmosfære, er viktigere for dagens hotellgjester enn dyre møbler, kjedelig heismusikk og minibar på rommet. Vi er utrolig stolte, og håper alle vil komme på besøk til det fantastiske, unike hotellet vårt, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central.

Prisen fra Luxury Travel Guide ankom i uken som gikk. Ifølge magasinet, har ekspertteamet deres finkjemmet planeten, på jakt etter de aller beste reiseopplevelsene.

Unik beliggenhet i Østbanehallen, 113 av 170 unikt dekorerte rom, en leken betjening, og kreativ bruk av sosiale medier, ligger til grunn for tildelingen. I tillegg var innovasjon, posisjon i markedet, og tilbakemeldinger fra gjester og reisende, avgjørende.

– Nå trenger du ikke lenger velge mellom gode priser og eksepsjonelle hotellopplevelser. Kommer du innom våre #GrandCentralEvents, får du også unike, lokale smakebiter på hva vårt vakre Oslo har å by på. Vi garanterer Business as Unusual på Comfort Hotel Grand Central, avslutter Holan.

Foto: Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen på Oslo S vinner prisen Unique Hotel of the Year, Norway i 2015. Foto fra Nordic Choice Hotels.