Quality Hotel Örebro blir Best Western Eurostop Örebro

4. januar 2016 får Quality Hotel Ôrebro nye eiere. I den forbindelse vil hotellet bli hetende Best Western Eurostop Örebro. Best Western Hotels & Resorts får dermed sitt andre hotell i Ørebro, skriver kjeden i en pressemelding.

Det 14 etasjer høye hotellet er et moderne forretnings- og konferansehotell, med nærhet til Örebro Resecentrum, Örebro Airport, butikker og uteliv i sentrum. Blant de 111 rommene er det flere kombirom, noe som gjør at hotellet er perfekt for familier.

De nye eierne er familien Mörkfors, som også driver Best Western Gustaf Fröding Hotell i Karlstad. Familien håper at den nye investeringen vil føre med seg en hel del synergieffekter i markedsføring og salg, for begge hotellene.

Man planlegger blant annet å bygge et treningsrom på hotellet, og man vil også gjennomføre en del mindre endringer, slik at både gjester og personale skal merke at det har skjedd en forandring, i og med eierskiftet.

– Det føles spennende og utfordrende å omprofilere «Örebros Turning Torso» fra Choice til Best Western. I tillegg til det enorme skiltet med ny logo, som skal opp, må vi gjøre en hel del for å imøtekomme kravene til Best Western, sier kjøperen, Patrik Mörkfors. Det var en selvfølge for oss å ta hotellet inn i Best Western. Etter å ha vært medlemmer i ti år, føler vi oss hjemme i kjeden, vi vet hva vi får og vi kan produktene, fortsetter han.

– Best Western Eurostop Örebro blir, med både konferanseavdeling og restaurant, et utmerket tilskudd til Best Western City Hotel, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Hotels & Resorts. Ørebro er en ekspansiv by, og Sveriges sjette største, det føles helt riktig at vi nå øker vår tilstedeværelse der, avslutter han.

Foto: Interiør fra Quality Hotel Örebro, som i januar 2016 blir hetende Best Western Eurostop Örebro. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.