Bli med på Møte- og Eventbørsen på Radisson Blu Plaza 28. januar 2016

HSMAI samler kunder og bransjen til Årets viktigste møtedag for deg som arbeider med konferanser og events

Torsdag 28. januar 2016 på Radisson Blu Plaza Hotel

Du, og dine kolleger som jobber med innkjøp og/eller booking og administrasjon av events og konferanser hos dere, er velkommen til den «nye» Møte- og Eventbørsen.

Inngangspartiet til HSMAI Møte- og Eventbørsen 2016, slik den er tenkt løst. Skissen er fremstilt av NPG.
Inngangspartiet til HSMAI Møte- og Eventbørsen 2016, slik den er tenkt løst. Skissen er fremstilt av NPG.

HSMAI inviterer deltagere fra både sluttbrukerne og event- og reisebyråene, hvor du får møte likesinnede og kan utveksle erfaringer og kompetanse. Det er gratis for besøkende å delta. Alle må ha deltatt på dagtid, og gjennomført møter med utstillerne, for å kvalifisere for gratis deltagelse på dag og kveld inklusive lunsj og flott middag, med underholdning, på kvelden.

Vi har også invitert med oss Norway Convention Bureau (NCB). NCB har som oppgave å trekke enda flere internasjonale arrangementer til Norge, og er en viktig samarbeidspartner for HSMAI. I fellesskap med resten av bransjen, skal vi vise oss frem til kundene og reise- og eventbyråene torsdag 28. januar 2016, i en helt annen setting enn før. Sonja Henie Salen blir gjort om til en minimesse, med lounger og businessområder, hvor du møter hele bredden i Norge. Alt er nytt!

Foto Gunnar Kopperud - FotografGunnarKopperud.no
Foto Gunnar Kopperud – FotografGunnarKopperud.no

Seminarer og rundebords-diskusjoner:

På HSMAI Møte- og Eventbørsen får du anledning til å delta i en serie spennende og nyttige rundebords-diskusjoner . Se bare her:

• Lær mer om hva du kan forhandle om for eventer!
• Fra taktisk til strategisk ledelse
• Hva media ønsker du kjenner til
• Revenue Management
• Styrk deltagerengasjementet
• Vurderer du å invitere internasjonale organisasjoner eller nettverket ditt til Norge?

Flere av eventbyråene som mottok priser under HSMAI Eventprisene i oktober, vil være tilstede for å fortelle hvorfor de har lykkes. Dette vil foregå i rundebords-diskusjonene. I samarbeid med vårt internasjonale nettverk i HSMAI, har vi satt sammen noen temaer for seminarene under dagen. Et par av dem vil være i plenum, og andre vil være som rundebords-diskusjon, med ti personer rundt bordet, som gjør at man kan utveksle erfaringer på en god måte.  Noen av disse rundebords-diskusjonene vil gjentas flere ganger i løpet av dagen.

Påmelding

Foto Gunnar Kopperud - FotografGunnarKopperud.no
Foto Gunnar Kopperud – FotografGunnarKopperud.no

Tider:

Torsdag 28. januar 2016 på Radisson Blu Plaza Hotel

NÅR HVA HVEM

08.00 – 09.00 Registrering cropped-meb-logo_855x855.png
Konferansier for dagen er Frode Aasheim
adm.dir., Norway Convention Bureau (NCB)
Frode Aasheim, thumbnail

09.00 – 09.40 Lær mer om hva du kan forhandle om for eventer!
Det er visse utgiftsposter i hver konferanse og event, som tar opp store deler av budsjettet. Mange av disse er avgjørende, og planleggere trenger god innsikt og gode forhandlingsteknikker, for å sikre et vellykket arrangement. Denne vil gi deg bedre innsikt, tips og ideer om hvordan du kan sikre en god avtale. Det er også viktig at du forstår deres tenkemåter og internspråk, som revenue managers. Denne workshopen vil åpne øynene for de mange elementene som tas i betraktning, med tanke på salg og inntekter ledere må ta hensyn til, og hva som kan hjelpe deg å oppnå «beste kunde»-status på dine favorittsteder. Bli med oss på denne interaktive sesjonen, om hva du kan be om, og hva som kan være viktig for ditt arrangement.
cropped-meb-logo_855x855.png
Du møter:
Christian Gamsgrø
Director of Revenue Management – Norway i Scandic Hotels innleder til debatt, og vil også lede debatten
Christian Gamsgrø, thumbnail
Jens Nesse
Managing Director i Playroom
Jens Nesse, thumbnail
Laila Aarstrand
Hotelldirektør på Støtvig Hotel
Laila Aarstrand, thumbnail
Lars Terje Grorud
Managing Director i JCP Event
Lars Terje Grorud, thumbnail
Camilla Valdem Pigere
Senior Profit Manager Business Operations, Norway i Nordic Choice Hotels
Camilla Valdem Pigere, thumbnail

09.40 – 10.15 Att använda seriösa spel för att kommunicera komplexa affärsmodeller
I en värld där konkurrenskraft i ökande del kommer från humankapitalet, där innovation och kundfokus blir allt viktigare, letar företagen efter effektiva sätt att motivera, engagera och utbilda sina medarbetare.
Hur får man sina medarbetare att verkligen förstå teorier och ta dem till sig? Hur ändrar man beteenden och tankemönster?
Alexis Barnekow, grundare av Green Hat People och skapare av «Serious Games» för hundratals företag, kommer för att berätta om hur kraften från spel leder till äkta engagemang och förståelse. Alexis tar upp två konkreta case, med verkliga kunders kommunikativa utmaningar som bas, samt delar med sig av 6 tips för hur man kan använda enkel spelmetodik för att själv kommunicera mer effektivt.
Alexis Barnekow
Creative Director/Founder i Green Hat People
Alexis Barnekow, thumbnail

10.15 – 12.00 Du møter utstillerne cropped-meb-logo_855x855.png

12.00 – 12.50 Lunsj i utstillerlokalet Lunsj, thumbnail

12.50 – 13.00 HITEC, som er verdens største reiselivs-teknologishow, skal etablere seg i Europa. HITEC Europe skal bli årlig fra 2017, og vil være en av HSMAI Region Europes nære samarbeidspartnere. Den skal gå på omgang blant de mest interessante byene i Europa. Kan Norge være med i konkurransen? Hør hva han vektlegger, når han tar sine valg, og om nysatsingen Pineapple Search.
Frank I. Wolfe
CAE, CEO, HFTP
Frank I- Wolfe, thumbnail

13.00 – 15.00 Du møter utstillerne cropped-meb-logo_855x855.png

14.30 – 15.30 Parallelle rundebords-diskusjoner cropped-meb-logo_855x855.png

Mer om seminarene/rundebords-diskusjonene:
Event: Fra kantinefest til strategisk virkemiddel
Eventbransjen har utviklet seg svært mye gjennom de siste ti årene. Dersom du er kjøper av slike tjenester, eller selv ansvarlig for tilretteleggelse av arrangement på «venue», er dette møteplassen for deg.
Hvordan har eventfaget utviklet seg? Hvilke muligheter finnes der ute? Hvordan blir ditt hotell mer attraktiv for eventbyråene? Hva er fallgruvene, og hva er de beste løsningene Hvilke krav stilles til deg?
I denne sesjonen får du mulighet til å stille spørsmål, lytte til andre, og diskutere event som virkemiddel, og hvordan du kan skape egne møteplasser som fungerer i praksis.
Jens Nesse
Managing Director i Playroom
Jens Nesse, thumbnail
Hva media ønsker du kjenner til
Det å tiltrekke seg media til eventet, kan være avgjørende for å få ditt budskap ut til et bredere publikum. Vi har invitert ulike mediarådgivere til denne økten og her vil deltagerne lære om hva journalister ønsker og også om hva de ikke ønsker, og hvordan du kan forberede sjansen til å få mediedekning.
cropped-meb-logo_855x855.png
Styrk deltagerengasjementet
Mange søker etter bedre måter å engasjere deltagerne på, i konferanser og eventer.Vi bruker spillmekanismer for at du skal kommunisere ditt budskap. Kort sagt betyr dette mindre PowerPoint-monolog, mer gruppearbeid, diskusjon, super tydelig kommunikasjon og konstant feedback.Lær hvordan mobile, interaktive teknologier og spill kan øke engasjement og læringsevne.
Knut Skille
Adm.dir., Green Hat People, Norge

 

Knut5
HSMAI Eventprisene
Mange av eventbyråene som vant priser i HSMAI Eventprisene, vil være tilstede og fortelle hva de har gjort for å lykkes. Kom og lær av dem!
HSMAI Eventprisene, thumbnail

15.30 – 16.00 Utstiller-programmet rundes av, med avslutning og trekning av reisepremier i Munchsalen i 1. etg. cropped-meb-logo_855x855.png

16.00 – 18.00 Norway Convention Bureau (NCB), en av HSMAIs samarbeidspartnere under Møte- og Eventbørsen, inviterer til et seminar med tittelen: Vurderer du å invitere internasjonale organisasjoner eller nettverket ditt til Norge?

  • Er du medlem i en eller flere organisasjoner?
  • Har du vurdert å invitere det internasjonale nettverket ditt, og arrangere en kongress i Norge?
  • Vi har verktøyene, og hjelper deg å komme i gang!

Frode Aasheim
adm.dir. NCB

Frode Aasheim, thumbnail

18.30 – 19.15 Aperitiff Cocktails, thumbnail

19.15 – 23.00 HSMAI inviterer til stor prisfest – HSMAI-prisene – Reiselivets Oscarsutdeling, med deilig middag, viner og topp underholdning

HSMAI-prisene, thumbnail
Ingunn Hofseth, adm. dir., HSMAI ønsker velkommen Ingunn Hofseth, thumbnail
Konferansier for kvelden er den anerkjente komikeren Terje Sporsem Terje Sporsem, thumbnail

Hvem er utstillere?

• Hoteller og hotellkjeder
• Regioner
• Konferanse- og eventlokaler
• Transport og utleie
• Opplevelser og arrangører
• Teknologi og gründere

Se alle utstillerne her: http://meetingeventexchange.no/utstillerne/

meb016

Påmelding