Nordic Choice Hotels Norges beste hotellkjede – igjen

Under den prestisjetunge Grand Travel Awards 2016, ble Nordic Choice Hotels kåret til Norges beste hotellkjede for tredje år på rad, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Den prestisjetunge Grand Travel Awards blir arrangert av Travel News hvert år, og kårer Norges beste reiselivsaktører. Vinnerne stemmes frem av forretnings- og privatreisebyråer.

– Det er ingen selvfølge at vi for tredje år på rad forsvarer posisjonen som Norges beste hotellkjede. At våre 185 hoteller og 13.000 medarbeidere leverer gjesteopplevelser som utmerker seg fra andre hotellkjeder, gjør oss fantastisk stolte. Denne prisen beviser at Nordic Choice er et annerledes hotellselskap, med en kultur som skiller oss fra konkurrentene, sier kjedens administrerende direktør, Torgeir Silseth (under). Teksten fortsetter etter bildet.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).
Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).

I 2015 leverte Nordic Choice et historisk godt resultat, og åpnet blant annet flaggskiphotellene Clarion Hotel & Congress Malmø Live, Clarion Collection Hotel Oleana i Bergen, og Clarion Hotel Air i Stavanger. I løpet av 2016 skal Nordic Choice åpne hele ni hoteller, deriblant to Clarion-hoteller i Finland i oktober. Allerede 11. februar er det duket for ny åpningsfest og offisiell innvielse av Quality Hotel View, i Hyllie utenfor Malmø.

– Prisen gir hele Nordic Choice litt ekstra motivasjon og stolthet, som vi tar med oss inn i 2016. Selskapet vokser nå som bare det. Og i løpet av 2016 og 2017 får vi nye, fantastiske tilskudd i vår portefølje, som gir gjestene våre enda flere hotellprodukter og konsepter å velge mellom, avslutter Silseth.

Toppfoto: Nordic Choice Hotels ble kåret til Norges beste hotellkjede for tredje år på rad under Grand Travel Awards 2016. Foto fra Nordic Choice Hotels.