750.000 Norwegian-passasjerer til USA og Thailand fra Oslo lufthavn

Onsdag feiret Norwegian at 750.000 passasjerer har benyttet seg av selskapets langruter fra Oslo lufthavn, siden lanseringen i 2013. Reisende fra Oslo lufthavn kan i dag velge mellom åtte Norwegian-ruter til USA og Asia, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Og på onsdag kunne de ønske langdistanse-passasjer nummer 750.000 fra Oslo lufthavn velkommen om bord.

– At hele 750.000 passasjerer har valgt å fly med det desidert mest miljøvennlige flyselskapet fra Oslo lufthavn, til USA og Thailand, er viktig å markere. Våre langdistanseruter er blitt veldig godt mottatt over hele verden, ikke minst i Norge. Dette viser at passasjerene setter pris på billige billetter, direkteruter, god service og nye, mer miljøvennlige Dreamlinere, sier selskapets kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

– I løpet av få år, vil vi ha en langdistanse-flåte med 38 Dreamlinere, så de reiselystne kan bare glede seg til flere spennende direkteruter fremover, fortsetter han.

På onsdag overrasket de passasjer nummer 750.000 på Oslo Gardermoen. Vinneren var Tim Johansson, som, sammen med kjæresten Kristin Østlund, var på vei til Fort Lauderdale. De to vant to gratis billetter, til en valgfri destinasjon i USA eller Asia.

– Dette var litt av en overraskelse. Nå skal vi først til Fort Lauderdale, på en deilig ferie, så dette gavekortet må kanskje brukes på en skikkelig storbyferie, til New York eller San Fransisco. Det er så mange spennende destinasjoner, at det er vanskelig å velge. Tusen takk, sa Johansson.

Langdistanse-operasjonen ble lansert i 2013, da den første flyvningen gikk fra Gardermoen til JFK-flyplassen i New York. I dag tilbyr selskapet åtte ruter mellom Oslo og USA/Asia, og totalt 38 interkontinentale ruter fra selskapets internasjonale baser.

Norwegians langdistanseruter fra Oslo Gardermoen:

Oslo (OSL) – New York (JFK): Fire avganger i uken

Oslo (OSL) – Los Angeles (LAX): En/to avganger i uken

Oslo (OSL) – Oakland (OAK): To avganger i uken

Oslo (OSL) – Fort Lauderdale (FLL): To avganger i uken

Oslo (OSL) – Orlando (MCO): En avgang i uken

Oslo (OSL) – Boston (BOS): En/to avganger i uken (fra april)

Oslo (OSL) – San Juan (SJU): En avgang i uken

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK): To avganger i uken

Foto: Tim Johansson, Norwegians passasjer nummer 750.000 på langdistanserutene Oslo lufthavn – USA/Asia, sammen med kjæresten og to Norwegian-representanter. Foto fra Norwegian