Tripadvisor-kåring gir gulldryss til Clarion Hotel

På Tripadvisors liste, Travellers Choice, som rangerer de 25 beste hotellene i Norge, kaprer Clarion Hotel hele åtte av plassene. Noen av hotellene som omtales, er Clarion Collection Hotel With i Tromsø, Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo, og Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Travellers Choice er basert på et stort antall evalueringer og meninger fra de reisende, når det gjelder service og kvalitet. Travellers Choice betyr at hotellet er i den ene prosenten topphoteller, av samtlige hoteller på Tripadvisor. Totalt tar Clarion Hotels imot 35 utmerkelser fra Travellers Choice, 15 innen kategorien Top hotel awards, 15 innen Best service awards og fem innen Best bargain awards.

– Vi kunne ikke fått en bedre start på 2016. Her er beviset på at våre gjester setter pris på det vi gjør. Vårt personlige møte, i kombinasjon med en profesjonell serviceleveranse, er helt avgjørende, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotels.

Også de reisende i Sverige har vist sin begeistring for kjeden. På listen over Sveriges 25 beste hoteller, tar Clarion Hotels åtte av plassene. Noen av de hoteller som omtales, er blant annet Clarion Collection Hotel Planetstaden i Lund, Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nykøping, Clarion Collection Hotel Odin i Gøteborg, og Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm.

Foto: Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Foto fra Choice Nordic Hotels