Hotel Christiania Teater blir del av Nordic Hotels & Resorts

I februar blir Clarion Collection Hotel Christiania Teater del av hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts. Som et ledd i overgangen, døpes hotellet om til Hotel Christiania Teater, og vil inngå i den prestisjefulle hotellporteføljen som blant annet inkluderer THE THIEF og Farris Bad, heter det i en pressemelding fra hotellgruppen.

Hotel Christiania Teater får dermed både en ny tilhørighet, og oppgradert innredning. Hotellets lobby og restaurant er totalrenovert, og fremstår nå som et diskret boutiquehotell, med unike rom og perfekt beliggenhet i et historisk bygg.

– Med Hotel Christiania Teater er vi ett steg nærmere å virkeliggjøre vår ambisjon om å være Nordens fremste hotellgruppe, sier Trond Bastiansen, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Hotellets restaurant døpes Teatro, og drives av Ole Johnny Eikefjord. Restauranten serverer gourmetpizza, salater, ost og skinker, i tillegg til fantastisk hjemmelaget iskrem. Restauranten skal også drifte hotellets frokost, som sikter på å være i toppsjiktet blant hotellfrokoster i Norge. I foajeen finnes en vinbar, med over 50 viner på glass, samt et vinkart på over 1000 viner.

– Vi er utrolig fornøyd med hotellproduktet vi nå kan tilby våre gjester. Hotellet skal fokusere på individuelle gjester og mindre grupper, med skreddersydde tilpasninger for den internasjonale trafikken. Med en unik historie, varm atmosfære og personlig service, samt et fantastisk restaurantkonsept, er vi sikre på at Hotel Christiania Teater vil trollbinde både norske og internasjonale gjester, sier Ørjan Arvola, hotelldirektør på Hotel Christiania Teater.

Den formelle overgangen Fra Clarion Collection til Nordic Hotels & Resort er allerede blitt gjort, og i løpet av februar skal hotellet gjennomgå full rebranding samt navnbytte. Som et ledd i å knytte et sterkere bånd til den internasjonale trafikken, har hotellet også signert en avtale for salg og distribusjon gjennom Worldhotels.

– Hos oss skal gjesten oppleve at vi alltid er ett skritt foran, med særdeles god service og kunnskapsrikt personell. Resultatet er et hotellprodukt av høy kvalitet, som fremmer gjestens ønske om individualitet, og som kommer til uttrykk i alt fra produktutvalg i minibar til diskret og moderne eksteriør og interiør, sier Arvola.

Foto: Fra restauranten i Hotel Christiania Teater. Foto fra Nordic Hotels & Resorts