Delta i spørreundersøkelse, og bli med i trekningen av Apple Watch

Under HSMAI Europas nylige Revenue Optimization Conference i London, ble det lansert et inititiativ som har til hensikt å vekke engasjementet blant reiselivsstudenter og yngre utøvere i reiselivsbransjen, noe som lenge har vært en viktig målsetting for HSMAI.

Som en direkte følge av initiativet, følger vi nå opp med en spørreundersøkelse, der vi ber deg fylle ut noen enkle spørsmål.

Med undersøkelsen ønsker vi ikke kun å kartlegge interessen blant unge, men også hvilke ressurser som kan tenkes å bidra til å hjelpe unge i reiselivsbransjen, for eksempel i HSMAIs nært forestående mentorprogram.

Alle som deltar, er med i trekningen av en Apple Watch. Vi kom i skade for å skrive «iWatch» i undersøkelsen, men for å fjerne enhver tvil, er det altså tale om en Apple Watch.

Du kan delta i trekningen her:

www.surveymonkey.com/r/GZKP8K5