Trine Lise Marsdal blir ny CFO i Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal (41) er ansatt som CFO for Nordic Choice Hotels, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Hotellbransjen er en fremoverlent bransje med høy fart. Dette gjelder spesielt Nordic Choice Hotels, som ekspanderer kraftig, og klarer å vokse, samtidig som de leverer gode resultater. Jeg gleder meg til å bli en del av Nordic Choice-familien, til å møte mine nye medarbeidere, og til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Norges mest spennende selskap, sier Marsdal.

Hun kommer fra stillingen som CFO i Norges største byggevarekjede, franskeide Optimera. Hun har opparbeidet seg tung faglig kompetanse og bred ledererfaring fra sine stillinger i større selskaper, som Statoil Fuel & Retail, Reitan Servicehandel Norge og PwC.

– Vi er veldig fornøyde med å få Trine med på laget. Hun har den faglige tyngden som trengs til oppgaven, i tillegg er hun sprudlende og engasjert, noe som er en forutsetning for å passe inn i Nordic Choice Hotels. Vi gleder oss til å ta imot vår nye CFO, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Marsdal tiltrer i sin nye stilling senest 1. juni 2016.

Foto: Nordic Choice Hotels’ påtroppende CFO Trine Lise Marsdal. Foto fra Nordic Choice Hotels