Nå kan Nordic Choice Club-poengene betale sydenferien

Nordic Choice Club har inngått samarbeid med reiselivsgiganten TUI. Nordic Choice Club-medlemmer kan nå tjene og bruke bonuspoeng på charterreiser med Star Tour og Fritidsresor, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Nå kan du tjene poeng mens du bor på hotell i Norden, for eksempel i forbindelse med jobb, og bruke poengene til å ta med familien eller din kjære på ferie til varmere strøk. Vi tror dette vil bli til stor glede våre 1.200.000 medlemmer, og ser på samarbeidet som en viktig styrking av medlemskapstilbudet i Nordic Choice Club, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i hotellkjeden.

I tillegg til å kunne bruke opptjente poeng på sydentur, vil Nordic Choice Club-medlemmer få sesongbaserte spesialtilbud, og rabatter på reiser med TUIs charterselskaper i Skandinavia. TUIs reisende vil få gode tilbud fra Nordic Choice Hotels, i forbindelse overnattings-behov på flyplasshoteller, ved avreise og ankomst på charterreiser i Skandinavia, samt spesialtilbud og rabatter på hotellovernattinger på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

– Vi ser et enormt potensial med Nordic Choice Hotels som partner. Å drive salg gjennom lojalitetsbyggende aktiviteter, er et vinn-vinn-konsept, for oss, for Nordic Choice Hotels og for kunden, sier Bassam El Mattar, Distribution & Online Director i TUI Nordic.

Opptjening av poeng i Nordic Choice Club, ved kjøp hos TUI, startet 8.mars 2016, og uttak er tilgjengelig fra 1. april 2016.

– Vi gleder oss til et fruktbart samarbeid, og jobber kontinuerlig med å sikre kvaliteten og tilbudet for medlemmene i Nordic Choice Club. Dette er et viktig ledd i det arbeidet, avslutter Silseth.

Foto: Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).