Milliardavtale mellom SAS og Apollo

SAS har forlenget sin avtale med Apollo, om charterflyvning innenfor Europa. Avtalen er verdt SEK 1,1 milliarder, og gjelder for sommer- og vintersesongen 2016 – 2017. Samarbeidet innebærer at SAS flyr Apollos kunder fra 17 steder i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinasjoner i Europa, heter det i en pressemelding fra reisearrangøren.

Etter et mer enn 15 år langt og trofast samarbeid, velger Apollo enda en gang SAS som hovedpartner for flertallet av charterflyvningene fra Skandinavia i sommer- og vintersesongen 2016 – 2017.

– Det er svært gledelig at Apollo igjen har valgt SAS som samarbeidspartner. SAS vant nylig flere priser i bransjekonkurransen Grand Travel Award, blant annet for beste flyselskap i Europa, og dette, sammen med Apollos fortsatte tillit, ser vi som bevis på at våre satsinger har truffet riktig. Vi ser frem til fortsatt å kunne ønske Apollos kunder velkommen om bord på våre fly, sier Annelie Nässén, global salgssjef i SAS.

Takket være SAS’ fleksible flyflåte, er det mulig for Apollo å tilby direktefly fra flyplasser både i storbyer og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS blir Apollos største eksterne partner, med unntak av Novair, som er deres eget flyselskap.

– Vi føler oss trygge med SAS som leverandør for våre kunder, og har vært meget fornøyd med servicen deres i de årene vi har jobbet sammen. SAS’ store fleksibilitet er en av de egenskapene vi setter høyest, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

Avtalen mellom SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 17 steder i Skandinavia, til 30 destinasjoner i Europa. I Norge gjelder avtalen for flyvninger fra Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Stavanger og Trondheim.

Foto: En Boeing 737-maskin fra SAS (foto fra SAS Group).