Tar tilbake tronen som byens foretrukne møteplass

Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum åpnet dørene for 45 år siden og har det siste året gjennomgått en omfattende oppgradering. Gjestene kan nå oppleve ny, inspirerende design, toppmoderne løsninger i konferanselokalene og ny meny i restauranten. Målet er at hotellet igjen skal bli det mest populære møtestedet i Bodø.

–Vi er det eneste internasjonale hotellet i byen og gjestene våre fortjener stilfull design, moderne tekniske løsninger i møtelokalene og utsøkt mat. I tillegg har vi fortsatt byens beste utsikt fra skybaren vår i 13. etasje, forteller Fred Anton F. Ravneberg, General Manager ved Radisson Blu Hotel i Bodø.

I løpet av det siste året har mange av hotellrommene og badene blitt totalrenovert i stilen Smart Urban Berlin. Lundwall Architects står bak designet som skal gi gjestene en helt særegen designopplevelse og gjenspeile dagens moderne, internasjonale livsstil.

Mest moderne konferanseløsninger
Radisson Blu i Bodø satser fortsatt sterkt på møte- og konferansevirksomhet og alle 18 møte- og konferanselokaler har fått nytt interiør, nye møbler og det siste innen tekniske løsninger.

–Vi har plass til 450 personer i våre toppmoderne møtelokaler og her kan vi ha mange mindre møter, store arrangementer og utstillinger. Hvis vi åpner mellom lokalene kan vi ha over 900 personer til mottagelser og lignende. Det er ganske unikt å ha alle konferansefasilitetene samlet i en etasje, og gjestene våre gir tilbakemeldinger om at de setter stor pris på at det er så fleksibelt og praktisk, forteller Ravneberg.

I tillegg til møtelokalene har også fellesområdene blitt modernisert. Mellom møtene kan gjestene nyte forfriskninger i en avslappende atmosfære, med gode lenestoler og levende peis.

Lokal mat og panoramautsikt
I 13. etasje ligger hotellets stolthet, skybaren Top13, som har panoramautsikt over hele byen. DOOS Architects har gitt baren et enormt løft med nytt rustikt design og nye møbler. Veggene i lokalet er dekket av vinduer som gir gjestene en helt spektakulær 360-graders utsikt.

–Baren har alltid vært et populært møtested for innbyggerne i Bodø og det er fantastisk hyggelig at så mange hotellgjester og innbyggere ønsker å komme hit for å treffe kjente og nyte den helt spektakulære utsikten over vakre Bodø, sier Ravneberg.

Også restauranten Fjörd Eat & Drink har fått et kraftig løft og kombinerer nå det rustikke med det elegante, i et lokale med internasjonalt preg. Frokosten serveres i keramikkskåler og middagen lages over åpen flamme og presenteres på rustikke trefjøler.

–Vi vil være en restaurant for både hotellgjester og Bodøværinger og servere utsøkt mat, i et moderne miljø. Gjestene får spesialiteter som friterte torskekjaker med bakt potet og muslinger, krabbe og biff. Målet er at vi skal være den foretrukne restauranten i Bodø, så høy kvalitet på både matretter og service er vårt hovedfokus, sier hotelldirektøren.

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av byen, med småbåthavna som nærmeste nabo. Hotellet har totalt 191 komfortable gjesterom og 18 møte- og konferanselokaler. Top13 Bar & Lounge ligger i hotellets toppetasje og tilbyr en fantastisk utsikt over byen og havet.

Foto fra The Rezidor Hotel Group