Ny leder hos Radisson Blu Scandinavia Hotel og hos Park Inn by Radisson i Oslo

Tomi Meriläinen er utnevnt til ny General Manager for Oslos landemerke Radisson Blu Scandinavia Hotel og Torbjørn Marthinussen er ny Hotel Manager ved Park Inn by Radisson i Oslo sentrum. Begge har mangeårig erfaring fra Rezidor Hotel Group og tar over nyoppussede hoteller midt i Oslo sentrum.

–Vi er veldig glade for å kunne ønske to så dyktige og resultatorienterte ledere velkommen til to av sentrumshotellene våre. Begge har mangeårig erfaring og har et brennende engasjement for å gi gjestene førsteklasses hotellopplevelser, så vi er sikre på at de begge vil gjøre en utmerket jobb, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge.

Tomi Meriläinen, General Manager, Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.
Tomi Meriläinen, General Manager, Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Finske Tomi (til venstre) har en MSc i Økonomi fra Finland og en BA (with honors) i Business Management fra Skottland. Han startet som Management Trainee hos Rezidor Hotel Group sin finske partner SOK og har siden da vært General Manager både ved et av SOK-hotellene i St. Petersburg i Russland og ved Park Inn by Radisson Central Tallin i Estland.

–Jeg er svært glad for å være tilbake i Norden og gleder meg til å lede dette nyrenoverte konferansehotellet sammen med de erfarne medarbeiderne våre, sier Tomi Meriläinen, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Tomi tar nå over som General Manager ved et av de største og mest profesjonelle konferansehotellene i Norge. Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet i 1975 og er i disse dager i sluttfasen av en omfattende renovering. Hotellrommene har fått ny design, svømmehallen er pusset opp og i løpet av våren gjenåpner også skybaren i 21. etasje etter en totalrenovering hvor Snøhetta står bak det nye designet.

Minneverdige gjesteopplevelser
Norske Torbjørn Marthinussen, som er ny Hotel Manager ved Park Inn by Radisson i Oslo sentrum, har hele sin yrkeskarriere jobbet i hotellindustrien og hos Rezidor Hotel Group. Han startet hos Radisson Blu Plaza Hotel for mer enn 10 år siden og har vært både F&D-ansvarlig og assisterende hotelldirektør.

–Jeg ser fram til å drive Park Inn by Radisson i Oslo og fortsette å gi gjestene minneverdige hotellopplevelser, sier Torbjørn Marthinussen, Hotel Manager ved Park Inn by Radisson i Oslo.

De siste årene har Torbjørn vært del av Rezidors unike Mentor Mentee-program, hvor han har forberedt seg på å overta som General Manager, blant annet ved å periodevis være ansvarlig for driftsavdelingene ved Radisson Blu Plaza Hotel.
Torbjørn er utdannet innen Hotel Management ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tidligere blitt kåret til både «Young hotelier of the year» og «Young leader of the year».

Også Torbjørn skal lede et av Rezidor Hotel Group sine nyoppussede hoteller. I løpet av det siste året har alle hotellrommene ved Park Inn by Radisson i Oslo blitt pusset opp, og rommene har nå blant annet nye, fargerike tak og sengegavler med integrert «mood light». I tillegg er badene oppgradert og lobbyen har fått nye, fargeglade møbler.

Rezidors største oppgradering i Norden
Radisson Blu Scandinavia Hotel og Park Inn by Radisson i Oslo er begge del av Rezidor Hotel Group, som er den eneste internasjonale hotellkjeden med en betydelig portefølje i Norge. Hotellkjeden har nærmere 30 Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Innen utløpet av 2017 investerer Rezidor Hotel Group ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, med en lokal tvist, og bransjens beste service.

Toppfoto: Torbjørn Marthinussen, Hotel Manager ved Park Inn by Radisson i Oslo