Norwegian signerer avtale med Helse-Norge

Norwegian har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.

–Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo – Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande.

Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.

–Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, understreker Rolandsen

Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo – Bergen, Oslo – Ålesund, Oslo – Molde, Oslo – Haugesund, Stavanger – Bergen, Bergen – Trondheim, Oslo – Kristiansand – Oslo – Alta, Oslo – Bodø, Trondheim – Tromsø, Oslo – Kirkenes, Oslo – Bardufoss og Oslo – Svalbard.

Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for ca. 350 millioner kroner årlig.

 

Foto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian