Singapore Airlines og Changi flyplass forlenger populært transitprogram

Verdens mest prisbelønte selskap Singapore Airlines og verdens beste flyplass Changi Airport forlenger sitt populært transitprogram, og gir alle som mellomlander en voucher på 250 kroner å handle for. Voucheren kan blant annet brukes i en av de 360 butikkene eller hva med gratis tilgang på lounge?

Med den nye avtalen får alle kunder som mellomlander med Singapore Airlines eller SilkAir på Changi lufthavn en voucher til en verdi av rundt 250 norske kroner. Voucheren kan for eksempel benyttes til tax free shopping, mat og drikke eller en to timers tilgang til Ambassador Transit Lounge.

Singapore Airlines´Divisional Vice President Sales & Marketing Hr. Foo Chai Woo, sier – Vi er glade for å kunne forlenge det suksessfulle samarbeidet med Changi Airport Group. Singapore Airlines´s globale rutenett kombinert med det store spekteret av tilbud på Changi er attraktivt for reisende fra hele verden.

Hr. Lim Ching Kiat, Changi Airport Group Senior Vice President, Market Development sier – Vi setter stor pris på å kunne fortsette samarbeidet med Singapore Airlines. Et samarbeid som har bidratt til å styrke Changis appell for alle som mellomlander her. Passasjerer som mellomlander på Changi flyplass har en rekke shoppingmuligheter, restauranter og barer samt underholdning. Med Changi transitprogram er det enda mer attraktivt for Singapore Airlines´ og SilkAirs passasjerer å utforske mulighetene.

Reisende via Changi flyplass kan også se frem til fasiliteter som gratis WiFi, gratis kino, flere temahager- både innendørs og utendørs samt svømmebasseng. Ved å vise frem boardingkortet kan reisende med Singapore Airlines også få rabatter i flere butikker og spisesteder.

Foto fra Changi Airport