Widerøe binder landsdelene sammen i sommer

I sommer byr Widerøe på et helt nytt sommerprogram fra Tromsø og sørover. Selskapet starter direkteflyvinger mellom Nordens Paris og hovedstaden, samt dobling av flyvinger til Bergen, skriver flyselskapet i en pressemelding.

I sommer dobler Widerøe kapasiteten på sine daglige flyvninger mellom Tromsø og Bergen.

– Rutetidene er tilpasset øvrige ruter i nord, slik at våre passasjerer raskt og effektivt kan ta seg til Bergen og eventuelt videre til andre vestlandsdestinasjoner eller UK, forteller Catharina Solli, informasjonssjef i Widerøe.

Fra 4. juni starter Widerøe med lørdagsflyvninger mellom Tromsø og Oslo.

– Vi ønsker å sikre gode reisemuligheter mellom Tromsø og Oslo, også på lørdagene, sier Solli.

– Om reisen tar utgangspunkt i Hammerfest eller andre av våre mest nordlige destinasjoner, eller om Tromsø er utgangspunktet, ønsker vi å påse at forbindelsen sørover i sommermånedene er optimal, forsetter hun.

I tillegg videreføres fjorårets sommerruter Tromsø-Trondheim-Kristiansand og Tromsø-Trondheim-Sandefjord (Torp). Dette gir to daglige direkteflyvninger mellom Tromsø og Trondheim de fleste av ukens dager.

Sommerrutene opereres med Widerøes 78-seters Dash 8-Q400-fly, som gir de reisende et raskt alternativ og en komfortabel reise.

Sommerrutene passer godt med Widerøes øvrige rutenett av 43 nasjonale og tre internasjonale destinasjoner.

De nye rutene vil samtidig bidra til å gjøre den unike Norge Rundt-billetten ytterligere attraktiv. Billetten gir de reisende anledning til å fly så mye de vil på Widerøes rutenett i løpet av to uker. Billetten er kun tilgjengelig i sommerferien.

Tromsø-Bergen (øker fra én til to daglige avganger, 1. juni – 29. oktober)

Tromsø–Trondheim (lørdager, 2. juli – 13. august)

Tromsø–Trondheim–Kristiansand (daglige avganger unntatt lørdager, 27. juni – 14. august)

Tromsø–Trondheim–Sandefjord (daglige avganger unntatt søndag, 27. juni – 13. august)

Foto: En av Widerøes Dash 8-Q400-maskiner på bakken. Foto fra Widerøes Flyveselskap.