Lansering av Best Breakfast by Tina

Nå lanserer Best Western Best Breakfast by Tina, også i Norge. Kjeden inviterer firmakunder, reisebyråer og presse til lanseringsfrokost 15.april, på Best Western Karl Johan Hotell, hvor Tina Nordström kommer for å presentere sine ideer og tanker rundt frokosten hun har skapt for hotellkjeden, ifølge en pressemelding.

Tina har laget nye, spennende produkter, som er unike for Best Breakfast. Samtidig har Tina og hennes kollega, kokken Benny Cederberg, ivaretatt at hotellene skal få sette sitt personlige preg på frokosten, slik at frokostopplevelsen blir litt annerledes fra hotell til hotell. Oppskriftene er også tilgjengelig på nett, så hvis du som gjest har fått en ny frokostfavoritt, kan du enkelt lage retten hjemme.

Foto: Best Breakfast by Tina (Nordström). Foto fra Best Western Hotels.