Norwegian vant avtale med NAV

Norwegian har vunnet den nye kontrakten med NAV om innenriksflyvninger i Norge. – Vi tar dette som et tydelig tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris, sier selskapets salgsdirektør Lars Sande i en pressemelding.

– Det betyr mye for oss at NAV velger Norwegian som leverandør av innenriks flyreiser for sine ansatte, og vi tar dette som et tydelig tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi ser at stadig flere virksomheter gjennomgår sin reisepolicy, for å redusere kostnadene, uten at det går utover kvaliteten, fortsetter Sande.

Avtalen er trådt i kraft, og gjelder for fire år. Kontrakten omfatter Norwegians rutenett i Norge, og har en verdi på opp mot 100 millioner kroner.

Foto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian