Starbucks Evenings, nå i Norge

Den første norske Starbucks-butikken som tilbyr Evenings-menyen, har åpnet på Aker Brygge i Oslo, og tilbyr et utvalg av småretter man kan dele med et utvalg av vin og øl. Butikken drives i samarbeid med Starbucks’ lisensierte partner, Umoe Restaurants, heter det i en pressemelding fra kaffebar-kjeden.

– Vi er glade for å åpne den første europeiske Starbucks Evenings-butikken utenfor Storbritannia, her i Oslo. Nå kan vi gi våre norske kunder en ny anledning til å samles i våre butikker og slappe av med venner og familie, og nyte en utvidet meny som passer på ettermiddagen og kvelden, sier Joannis Vendrig, administrerende direktør i Starbucks Norge & Sverige for Umoe Restaurants.

Den nye butikken vil ha de samme håndlagde kaffedrikkene fra Starbucks som kundene kjenner fra før og elsker, i et kjent og innbydende kafémiljø. Den utvidede Evenings-menyen for kunder vil være tilgjengelig fra klokken 16 på ettermiddagen, tirsdag 19. april.

Foto: Starbucks på Aker Brygge i Oslo. Fotograf: Peter Solnør for Starbucks Norge.