Massiv utbygging av Quality Airport Hotel Gardermoen

I februar 2017 begynner Nordic Choice Hotels sammen med gårdeier KLP Eiendom en ny, omfattende utbygging av Quality Airport Hotel Gardermoen.

-Vi er glade for at Nordic Choice Hotels sammen med oss velger å satse på Quality Airport Hotel Gardermoen for å levere en enda bedre opplevelse til sine gjester. Oppgraderingen skjer på et veldig godt tidspunkt, sier Christopher Raanaas, direktør for hoteller i KLP Eiendom.

Ombyggingen gir en økt kapasitet på 129 nye rom, ny stor konferansesal på 700 kvm, flere mindre kurs- og konferansesaler, en stor utstillingsarena, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant.

-Dette anlegget blir et av Norges råeste konferansehotell og vil sette en ny standard for Quality Hotel-kjeden. Nå får vi verdens beste forutsetninger for å fylle hotellet med opplevelser som gjør at gjestene ikke har lyst til å reise hjem. Vi gleder oss til å være vertskap for små og store begivenheter i fremtiden, sier Eivind Tangvik, kjededirektør i Quality Hotel.

Hotellet vokser fra 326 til 455 rom, og vil til sammen bygges ut med 7000 nye kvm. Med de to søsterhotellene Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vil Nordic Choice Hotels til sammen ha 1187 rom og over 14 000 kvm konferansekapasitet på Gardermoen.

-Området rundt Oslo Lufthavn Gardermoen er et av våre viktigste markeder. Med åpningen av den nye avgangs- og ankomsthallen i 2017 vil behovet for overnatting, restaurant, møte- og konferansefasiliteter knyttet til flyplassen vokse. Sammen med Clarion- og Comfort-hotellene vil utbyggingen på Quality Airport Hotel Gardermoen gjøre Nordic Choice Hotels godt rustet til å ta imot den økte trafikken, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels og KLP Eiendom investerer til sammen 350 millioner kroner i utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen.

Foto fra Quality Airport Hotel Gardermoen