Populært morgenbad hos kjent konferansehotell på Fornebu

Mange badeentusiaster fant veien til Radisson Blu Park Hotel for å feire 10 års markeringen av Fornebuerklæringen torsdag 12. mai. Feiringen ble åpnet av ordfører Lisbeth Hammer Krog og hotellet inviterte til kaffe og morgenbad på stranden nedenfor det populære konferansehotellet.

–Det er veldig hyggelig at så mange hadde lyst til å ta et morgenbad hos oss. Området er veldig populært, med store grøntarealer og strandkanten rett utenfor hotelldøren. Med dette fine været er det allerede sommeridyll hos oss, sier Lars Kristian Amundsen, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel på Fornebu.

Radisson Blu Park Hotel ligger omringet av den vakre Fornebuparken. Bare 100 meter nedenfor hotellet ligger Oslofjorden, hvor mange badeentusiaster i dag startet dagen med et morgenbad. Bærum Kommune hadde invitert lokalbefolkningen til 10 års markeringen av Fornebuerklæringen og ute på Fornebulandet var det blant annet orienteringsløp og fotokonkurranse for deltagerne.

Møter i strandkanten
Radisson Blu Park Hotel feiret nylig 45 år og har flere stamgjester som flittig bruker området rundt hotellet. Hotellets tre ulike utendørsarenaer er spesielt populære til bryllup og sommerfester.

–Mange av gjestene våre synes det er hyggelig å ha arrangementer på bryggen vår, omringet av vannet og med den nydelige utsikten over Oslofjorden. Her kan man virkelig nyte god mat i de flotteste omgivelser, sier hotelldirektøren.

Radisson Blu Park Hotel har en egen brygge med plass til langbord for opptil 50 personer, stort telt for inntil 200 personer på en solfylte terrasse og et ekstra stort telt med plass til 150-500 personer på hotellets strandområde. Alle med utsikt over den flotte parken som omgir hotellet eller stranden og Oslofjorden.

 

Foto: Radisson Blu Park Hotels brygge med plass til langbord for opptil 50 personer er populært blant gjestene