Quality Hotel Friends kåret til «International Quality Hotel of the Year»

Da Choice Hotels International kåret verdens beste Quality Hotel, gikk prisen til Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm. Hotellet ble best av mer enn 1700 Quality-hoteller fra hele verden, som konkurrerte om den gjeve utmerkelsen, skriver kjeden i en pressemelding.

– Det er fantastisk morsomt at et av våre hoteller i Stockholm kan hevde seg i en slik skarp internasjonal konkurranse. Quality Hotel Friends er et av våre nyere hoteller, med stor personlighet og masse sjel. Dette er et hotell som fortjener å bli lagt merke til langt utover Sveriges grenser, sier Torgeir Silseth (under), administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Teksten fortsetter under bildet.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).
Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).

Quality Hotel Friends har 400 rom midt i hjertet av Solna, rett nord for Stockholm. Beliggenheten, kombinert med nasjonalarenaen Friends Arena, med plass til 65.000 gjester, sine elleve konferanselokaler og eventsaler, vinnende arkitektur og nordiskinspirert interiør, gjør at Quality Hotel Friends fremstår som et av Stockholms mest ettertraktede hoteller for de store øyeblikkene, i et unikt eventmiljø i Arenastaden. I juryens begrunnelse heter det at hotellet har levert enestående resultater innen RevPAR-utvikling, arbeidsmiljø, gjestetilfredshet og driftsresultat. Prisen som ble overrakt under en gallamiddag, i anledning Choice Hotels International Convention i Las Vegas, føyer seg inn blant flere utmerkelser som har tilfalt Quality Hotel Friends.

– Vår strategi har fra første dag vært å levere et kvalitetsprodukt. Takket være våre fantastiske medarbeidere, har vi klart å levere et produkt som innfrir forventingene til våre gjester. En slik utmerkelse gir oss motivasjon og inspirasjon til å stå på videre fremover. Det er våre medarbeidere, som hver dag gjør en strålende jobb, som er nøkkelen til suksessen. Jeg er utrolig stolt og glad for å være en del av dette teamet, sier hotelldirektør Björn Callin.

Toppfoto: Quality Hotel Friends i Stockholm. Foto fra Nordic Choice Hotels