Ukens navn: Robert Holan

Robert Holan
General Manager
Comfort Hotel Grand Central og Comfort Hotel Karl Johan

Forrige uke åpnet Robert og hans team det kule og nye hotellet Comfort Hotel Karl Johan. I 2008 kåret HSMAI ham til Årets Unge Hoteliér i Reisebransjen.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Arbeidsdagen starter jeg alltid med en runde hos de ansatte og være litt ute blant gjestene. Dette gir meg en fin oversikt over huset og lar meg kjenne på trykket, stemningen og den deilige hotellsummingen i lobbyen. Dette bidrar også til at de ansatte føler seg trygge, føler seg sett og det skaper en fin ramme for et godt arbeidsmiljø og en god kultur.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Menneskene rundt meg. Gjestene og ansatte. Eiere, kollegaer og leverandører. Disse er de aller viktigste, og jeg verdsetter disse høyeste av alt.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Jeg har hatt mange dyktige ledere over meg og jobbet med mange flotte mennesker. Jeg jobber i et selskap i dag som er inspirerende å være en del av og her er det mange mennesker som bidrar til energi, mot og begeistring hver dag og er rett og slett en inspirasjosnskilde for meg. I tillegg vil jeg nevne at uten Bjarte Gjerde og Tarje Hellebust så hadde ikke min karriere vært så innholdsrik som den har blitt.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Vi bruker alltid lunsjen til å diskutere litt om neste Sosial media stunt, og resten av lunsjen brukes til alt annet enn jobb. Dette er fristedet for kreative ideer gjerne kommer, men også der vi kan snakke om alt mulig annet.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Jeg har fulgt HSMAI siden jeg jobbet på Plaza og gjennomførte Møtebørsen sammen med Ingunn og hennes team. De har alltid vært en viktig aktør i bransjen og det er svært morsomt å se den utviklingen HSMAI i Norge har hatt i de siste årene.

Q: Hva synes du er det beste ved HSMAI?

A: Informasjonflyt og nettverk. HSMAI byr på mange muligheter og dersom man bruker disse riktig så kan man oppnå mange synergier.

Q: Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

A: Mentorprogram er noe jeg brenner for og har tidligere hatt svært gode erfaringer med. Det er en arena hvor unge talenter og erfarne ledere kan skape en plattform for utvikling, inspirasjon og kompetanseheving i bransjen.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg?

A: En perfekt helg for meg er gjerne ved sjøen med sol, grill og mange venner og familie. Livet skal nytes og det føles mer fullverdig for min del når jeg nyter det med de jeg er glad i.

Q: Hvis du var Norges statsminister hva ville du lagt vekt på?

A: Da har jeg innført en storsatsning på bærekraftig mat og miljøtiltak som reduserer matavfall og samtidig støtter sunnhet og miljøvennlighet i alle ledd . I tillegg ville jeg oppfordret til skikkelig Gründervirksomhet og jobbet frem løsninger for mer innovasjonsrettet næringsliv.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Ærlig, positiv og et genuint ønske å hjelpe andre mennesker.

Q: Hvor går neste reise privat/arbeid?

A: Bryllup til en venn i Italia. Da blir det noen later dager rundt Liguria kysten.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Mat, vin og musikk. Det er viktige elementer i mitt liv. Vinen bør helst være Fransk eller Italiensk og musikken bør spilles fra vinyl.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg om du fikk velge èn ting

A: Min familie. Med de kan jeg bygge og bo hvor som helst.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Endringer er sunt og skal ikke være en bekymring. Det er når det er ingen endring at man skal bli bekymret.