Her får du Hordalands beste frokost

Scandic Byparken i Bergen er kåret til Hordalands beste hotellfrokost, i det uoffisielle Norgesmesterskapet i frokost, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Alle de 19 fylkesvinnerne i kåringen av Norges beste hotellfrokost, i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast, er nå klare. Dette er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster. Mer enn 400 hoteller landet over blir testet.

I år gikk Scandic Byparken av med seieren i Hordaland. Det er syvende gang hotellet er fylkesvinner i Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør Birte Hevrøy er storfornøyd.

– Vi er så stolte over å ha blitt fylkesvinnere for syvende gang. All ære til alle ansatte, som står på hver eneste dag, sier hun.

Ser gjesten

Hotelldirektøren tror den viktigste grunnen til at hotellet har steget til topps, er nærheten til gjestene.

– Alle ansatte på hotellet er gode på service, og ser gjesten. Alle har et forhold til frokosten vår, og jobber for at den leveres med topp kvalitet hver eneste dag, forteller Hevrøy.

Satser på frokost

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er stolt over at Scandic Byparken har vunnet i Hordaland.

– Frokosten er et viktig satsingsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere, for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier han.

I år har Scandic Byparken fått en egen grøtstasjon, ny, utvidet eggmeny, og dedikert kokkestasjon, med varm mat til alle frokostgjestene.

– Scandic skal være best på frokost. Det betyr at vi alltid må prøve ut nye ting, for å ligge et hestehode foran. Kåringen viser at satsingen bærer frukter, og at frokosten blir godt mottatt, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke ved Scandic Hotels Norge.

Kvalitetsstempel

Twinings Best breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen går ut på at 400 hoteller over hele lander vurderes av en uavhengig jury, i tillegg til Haugen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut fra, er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Twinings Best Breakfast arrangeres for tolvte år på rad. Vanligvis blir fylkesvinnerne og norgesvinneren kunngjort samtidig, men i år kunngjøres vinnerne fortløpende. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

Foto: En av frokoststasjonene hos Scandic Byparken i Bergen. Foto fra Scandic Hotels.