Clarion Hotel lanserer egen spillapp

Nå lanserer Clarion Hotel, som første hotellkjede i Norden, en ny spillapp. Spillet, som kalles Clarion Empire, utfordrer spilleren til å bygge verdens høyeste Clarion-hotell, og er blitt til i samarbeid med det prisbelønte spillfirmaet Hello There. Som en ekstra bonus, kan spilleren hente ut fine premier på alle Clarions 75 hoteller, og konkurrere om hotellovernattinger på et valgfritt hotell, ifølge en pressemelding fra hotellkjeden.

– I dag har nesten alle en smarttelefon, som gjør at vi kan møte gjestene våre på et helt nytt nivå. Her kan vi tilby det perfekte tidsfordrivet for alle aldre og i alle sammenhenger, sier Jessica Castegren, sjef for markedsføring og kommunikasjon i Clarion Hotel.

Etter en testperiode på fire måneder, på utvalgte hoteller, blir appen nå lansert på alle de 75 Clarion-hotellene i Norden.

– Vi har et ønske om å nå ut med appen til hotellgjestene våre, konferansegjestene våre, og til alle våre venner, som besøker og følger oss i våre digitale kanaler. Dette er en måte for oss å tilføre noe ekstra til varemerket vårt på, og samtidig vise at vi er annerledes. Ingen annen hotellkjede tilbyr dette i dag, avslutter hun.

Appen heter «Clarion Empire». Spillet er gratis, og kan raskt og enkelt lastes ned fra App Store og Google Play. Det går ut på at man skal slippe etasjer oppå hverandre, for å bygge et så høyt Clarion-hotell som mulig. For hver etasje tjener spilleren poeng, og jo bedre presisjon spilleren har, jo flere poeng tjener han eller hun. Poengene kan deretter løses inn mot forskjellige premier, som for eksempel kaffe, snacks, forfriskninger eller en hotellfrokost på et valgfritt Clarion-hotell i Norden.

Spillerne kan samtidig være med og konkurrere om hotellovernattinger. Her må spilleren begrunne hvorfor han/hun bør vinne. Konkurranseperioden går fra 7. juni til og med 31. oktober.

Foto: Spill-appen «Clarion Empire» fra Clarion Hotel. Foto fra Clarion Hotel.