Hotelltalentet Sara Jensen blir ny hotelldirektør på Comfort Hotel Union Brygge

Sara Jensen (30) tiltrer som hotelldirektør på rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge. Hun har mange års erfaring fra hotellbransjen i både inn- og utland, blant annet fra Elements Resport & Spa i Koh Samui i Thailand og Svenska Design Hotel i Mumbai i India, skriver Comfort Hotel i en pressemelding.

– Comfort Hotel Union Brygge er blitt en naturlig møteplass for lokalbefolkningen, og er et naturlig valg for alle som besøker Drammen. Hotellet og området rundt er symbolet på en by full av kulturelle opplevelser. Jeg er begeistret over å bli hotellets nye hotelldirektør, og skal, sammen med mitt fantastiske team i Drammen, sørge for å ta hotellet til nye høyder, sier Sara Jensen.

Jensen har de siste årene jobbet som hotellsjef på Comfort Hotel Union Brygge, hvor hun har hatt ansvar for resepsjon, housekeeping og konferanse, med imponerende resultater.

– Sara har Comfort i sitt DNA, og etter fem år i elvebyen, er hun blitt en vaskeekte drammenser. Med energi, mot og begeistring, har hun bidratt til å skape fantastiske hotellopplevelser for våre gjester, og vært en viktig bidragsyter for resten av teamet på hotellet. Sara er en perfekt match til rockehotellet i Drammen, og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge.

Foto: Sara Jensen (30) er den nye hotelldirektøren på Comfort Hotel Union Brygge. Foto fra Comfort Hotel.