Storstilt feiring av Scandics ledertalenter

Onsdag 8. juni var det duket for storstilt feiring av Scandics ledertalenter fra hele Norden. Hele åtte nordmenn mottok diplomer fra Scandics konsernsjef Frank Fiskers, for sin innsats i det prestisjefylte talentprogrammet, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Gjennom ett år har et tyvetalls medarbeidere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland vært gjennom talentprogrammet Talent@Scandic, som fokuserer på forretningsutvikling og ledelse. Programmet, som har eksistert i seks år, har bidratt til å utvikle flere av Scandics nåværende ledere.

– Å få delta i talentprogrammet har vært utrolig givende. Jeg har lært mye om meg selv, og fått mange viktige verktøyer for min fremtidig karriere. I tillegg har jeg fått et stort nettverk, og, ikke minst, gode venner, sier Lene Mjeldheim (28), fra Bergen.

Under diplomutdelingen presenterte deltagerne sine prosjektarbeider. Alle prosjektene hadde en tydelig kobling til Scandics virksomhet og styrker. Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Norge, var imponert over deltagernes innsats.

– Det har vært utrolig inspirerende å følge disse dyktige kollegene mine gjennom året. Prosjektene deres er intet annet enn imponerende. Jeg gleder meg veldig til å følge dem videre i deres karriere i Scandic, sier hun.

Scandics interne akademi, Scandic Business School, har tilbudt kompetanseutvikling til flere tusen medarbeidere, siden det opprettelsen i 1995. Et av programmene er Talent@Scandic, som ble opprettet for seks år siden, med formål å identifisere og utvikle høytpresterende medarbeidere til å bli fremtidige hotelldirektører eller til andre lederstillinger i konsernet.

Foto: Konsernsjef Frank Fiskers, sammen med de unge ledertalentene i Scandic Hotels. Foto fra Scandic Hotels.