Nordic Choice Hotels kupper ledertalent til konsernledelsen

Nordic Choice Hotels forsterker fellestjenestene i konsernet, og rekrutterer Eirik Bogsnes (36) som Direktør for det nyopprettede datterselskapet Hotel Services, skriver kjeden i en pressemelding.

– Nordic Choice Hotels er inne i den mest offensive perioden i konsernets historie. Vi åpner store, komplekse hotellanlegg, samtidig som vi entrer et helt nytt marked i Helsinki. Skal vi lykkes med våre ambisiøse mål, må vi ha bransjens beste tjenesteløsninger. Eirik har rett kompetanse, erfaring og personlighet til å løfte våre fellestjenester, i takt med konsernets vekst og utvikling, i årene som kommer, sier Bjørn Arild Wisth, styreleder i Hotel Services og viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Eirik Bogsnes skal lede Hotel Services, et datterselskap med ansvar for utvikling, drift og leveranse av fellestjenester til Nordic Choice Hotels’ 185 hoteller samt 17 frittstående hoteller. Bogsnes får også ansvaret for å lede arbeidet med konsernets bedriftskultur og bærekraft.

– Eirik blir ansvarlig for både hjertet og nervesystemet i Nordic Choice. Hjertet er våre verdier og kultur, mens nervesystemet er våre fellesløsninger, som regnskap, IT, HR og innkjøp, fortsetter Wisth.

Bogsnes har tidligere jobbet som blant annet administrerende direktør i A-pressen Eastern Europe, og som konserndirektør for Amedia, med ansvar for fellestjenestene. Han har inngående erfaring fra krevende omstillingsprosesser og digitalisering av mediebransjen. Han har også erfaring som strategikonsulent. Bogsnes har en lederutdannelse fra Harvard Business School, og er to ganger kåret av E24 til topp 10 ledertalent i Norge.

– Jeg ser frem til å jobbe i et av de mest verdidrevne konsern i Norden, med stor fart og høy gjennomføringsevne. Det gjøres allerede mye spennende arbeid i Nordic Choice Hotels, som jeg ser frem til å ta del i og videreutvikle, sammen med gode kolleger, sier Eirik Bogsnes.

Direktør for Hotel Services møter i konsernledelsen, og rapporterer til styreleder i Hotel Services og viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Bogsnes tiltrer i stillingen 1. august.

Foto: Eirik Bogsnes, påtroppende direktør for Hotel Services i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels.