Erik Mathias Lystad sjekker inn som ny hotelldirektør på Quality Hotel Ulstein

Den erfarne hotellmannen Erik Mathias Lystad tiltrer som ny hotelldirektør på Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å få Erik på plass, med sin kompetanse og lokalkunnskap, både til hotellet og Ulsteinvik. Erik brenner for hotell, og vi ser frem til en leder som vil drive Quality Hotel Ulstein videre, full av energi, mot og begeistring. Vi føler at Erik er en verdig etterfølger til Odd Petter Meinseth, som nå trer inn i en ny rolle, som Culture Officer for Quality Hotel Norge, med fullt fokus på kulturbygning, sier Henrik Ståhl, hotellkjedens Director of Operation.

Lystad kommer fra stillingen som daglig leder ved Tesla i Ålesund, og har lang og bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Han er utdannet kokk, med fagbrev innen mat og drikke, og har tidligere jobbet som salgssjef ved Quality Hotel Ulstein.

– Jeg er stolt over å få ansvaret med å videreutvikle et av Norges flotteste hoteller, og gleder meg til å få jobbe med en så super gjeng av entusiastiske medarbeidere. Sammen skal vi fortsette å gi gjestene våre gode og minnerike hotellopplevelser, sier han.

Erik begynner i stillingen i midten av august 2016.

Foto: Erik Mathias Lystad sjekker inn som ny hotelldirektør på Quality Hotel Ulstein. Foto fra Quality Hotel.