Linda M. Ramberg engasjert som prosjektleder

Destinasjon Røros’ nylig avtroppede reiselivsdirektør, Linda M. Ramberg er engasjert som prosjektansvarlig for HSMAI Møte- og Eventbørsen, så vel som reiselivets Oscar-utdeling, HSMAI-prisene, som går av stabelen i Operaen i Oslo i januar.

I uken som gikk, slapp HSMAI nyheten om at neste HSMAI Møte- og Eventbørsen, og HSMAI-prisene vil foregå i Den norske opera og ballett i Bjørvika onsdag 25. januar 2017. HSMAIs administrerende direktør i Europa, Ingunn Hofseth, kan nå røpe at HSMAI har hyret Linda M. Ramberg til oppgaven.

– Linda er nok et kjent navn for mange HSMAI-medlemmer, da hun var ansatt i HSMAI i perioden 1997 – 2006, de siste årene som salgs- og markedssjef for Norge og Europa. Siden den gang har hun vært reiselivsdirektør ved Destinasjon Røros, og har virkelig lykkes med å sette rørosregionen på kartet, sier Ingunn.

– Under Lindas ledelse har Destinasjon Røros bygget en sterk merkevare, og posisjonert seg innenfor bærekraftig reiseliv, med spesielt fokus på et omfattende kompetanse- og vertskapsløft, og lokal mat. Arbeidet har blant annet ført til flere prestisjetunge priser, og gjort destinasjonen til en rollemodell i reiselivet, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg er veldig glad for å ha fått Linda med på laget og gleder meg til vi skal jobbe sammen igjen, fortsetter hun.

Linda M. Ramberg slutter som reiselivsdirektør for Destinasjon Røros etter nesten ti år i stillingen.

– Det har vært noen fantastiske år, men nå var tiden moden for å ta fatt på nye utfordringer. Etter nesten to tiår i organisasjoner i reiselivsnæringen, først i HSMAI og deretter i Destinasjon Røros, gleder jeg meg til å ta med meg alle erfaringene, som rådgiver i egen virksomhet, med den friheten og fleksibiliteten det gir. Det blir veldig spennende og motiverende å få ansvaret for HSMAIs to stjernearrangementer, sier Linda M. Ramberg, og fortsetter:

– Jeg lærte utrolig mye de årene jeg jobbet sammen med Ingunn i HSMAI, og det var med på å forme min ledelsesplattform, der verdier som inkluderende og raus har vært viktig. Ingunn har alltid én fot på bakken og én i himmelen, og er rå på å se muligheter og skape resultater. HSMAI er for meg en nyskapende og inkluderende organisasjon, i takt med tiden. Jeg syns det er stor stas at et av mine første oppdrag i egen virksomhet er nettopp HSMAI, sier hun entusiastisk.

Satser videre på lounge-konseptet

– HSMAI samler kunder og bransjen til årets viktigste møtedag, hvor vi skal inspirere og skape nye muligheter. I fellesskap med resten av bransjen, skal vi vise oss frem til kundene og eventbyråene onsdag 25. januar 2017, i helt nye omgivelser, sier Ingunn Hofseth. Teksten fortsetter under bildet.

Den norske opera og ballett by night. Fotograf: Erik Berg.
Den norske opera og ballett by night. Fotograf: Erik Berg.

– På HSMAI Møte- og Eventbørsen på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel i januar, lanserte vi loungekonseptet for utstillerne, som skulle vise seg å bli svært godt mottatt. Vi har funnet mye inspirasjon på våre mange reiser for å besøke våre medlemmer i Europa. Hilton-hotellene har et Executive lounge-konsept for sine stamgjester, som har inspirert oss, så vel som flere eksklusive flyplass-lounger. Dette ønsker vi nå å bygge videre på.

– HSMAI Møte- og Eventbørsen tar sikte på å være et eksklusivt upper scale-arrangement, som, tross de store og lekre omgivelsene, ikke skal være for stort. I tillegg har vi planer for Møte- og Eventbørser i flere europeiske byer, tilføyer Ingunn. Teksten fortsetter under bildet.

Fra Møte- og Eventbørsen 28. januar 2016: Morten Brakestad
Fra Møte- og Eventbørsen 28. januar 2016: Morten Brakestad.

HSMAI-prisene

HSMAI-prisene, ofte omtalt som den norske reiselivsbransjens Oscar-utdeling, går av stabelen i storslåtte omgivelser, når prisutdelingen arrangeres i Den norske ballett og opera for første gang, onsdag 25. januar 2017, med priser i en rekke kategorier, inkludert Årets Reiselivsmarkedsfører (Ferdaprisen), Årets Unge Leder i Reisebransjen, og Årets Unge Hoteliér.

Et par bilder (og videoklipp) fra prisfesten sist januar:

Oppdatert informasjon

HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI-prisene har sine dedikerte nettsteder, som i løpet av høsten vil bli fortløpende oppdatert, etter hvert som vinterens to storarrangementer begynner å ta form:

HSMAI Møte- og Eventbørsen: meetingeventexchange.no

HSMAI-prisene: hsmaiprisene.no

For ytterligere informasjon, kontakt:

Ingunn Hofseth, tel: 913 98 344, ih@hsmai.no
Linda M. Ramberg, tel: 928 03 694, lramberg@online.no

Toppfoto: Linda M. Ramberg får ansvaret for HSMAI Møte- og Eventbørsen, så vel som HSMAI-prisene. Foto: Privat.