Comfort Hotel lanserer (cross)Fit for business

Comfort Hotel Børsparken satser på nyere treningstrender, og åpner Nordens første hotell-CrossFit gym, i samarbeid med Crossfit Christiania, heter det i en pressemelding fra Comfort Hotel.

Comfort Hotel Børsparken har, etter relanseringen av hotellet i 2011, hatt fokus på trening blant hotellets ansatte og gjester. Nå er treningsrommet på hotellet oppdatert, med splitter nytt treningsutstyr, tilrettelagt for egentrening og CrossFit.

– Comfort Hotel Børsparken har i flere år vært kjent for å ha et velutstyrt og stort treningsrom. Trening følger trendene i samfunnet, og våre gjester har etterspurt et treningsrom med færre faste maskiner, og større mulighet for trening med egen kroppsvekt. Vi har derfor tilrettelagt treningsrommet, som nå er utstyrt med ny romaskin, vektballer, battleropes, i tillegg til et crossfit cage med vektstenger og ringer, sier hotelldirektør Johanna Furenbäck.

Det nye treningskonseptet, (cross)Fit for business, er utviklet i samarbeid med erfarne og dedikerte trenere fra CrossFit Christiania, som også har utviklet et eget treningsprogram for hotelletes besøkende.

– Det har vært spennende å samarbeide med en aktør som Comfort Hotel. CrossFit Christiania bygger på et genuint treningsmiljø, hvor alle heier hverandre frem. CrossFit Christiania og Comfort Hotel har mye til felles, både når det gjelder service, helse og trening, men også når det gjelder det å jobbe ekstra hardt for å bli de beste i det vi driver med, sier Markus Helle-Pettersson, Daglig leder ved CrossFit Christiania.

Hotellets ansatte har allerede tatt i bruk det nye CrossFit treningsrommet, og 10.august åpnet de dørene for hotellets besøkende, og interesserte i nærmiljøet.

– Vi ønsker å være et nytenkende hotell, med gode relasjoner til våre omgivelser. Derfor åpner vi også treningsrommet for aktørene i lokalmiljøet vårt, slik at de kan trene før jobb, i lunsjen eller etter jobb, dersom de ønsker det, sier Furenbäck.

Foto: Comfort hotel lanserer (cross)Fit for business. Foto fra Comfort Hotel.