Star Tour blir TUI

Den tradisjonsrike reiseoperatøren Star Tour bytter i løpet av høsten navn til TUI Nordic. Navnebyttet markerer også at selskapet nå går fra å være et tradisjonelt reisebyrå, til et mer fleksibelt og moderne selskap, som kan tilby flere skreddersydde løsninger, heter det i en pressemelding.

– At vi nå går fra Star Tour til TUI, betyr at vi åpner opp for at kundene våre skal dra nytte av alt det TUI har å by på. Som Star Tour har vi gjort mye, og som TUI skal vi gjøre enda mer. Vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer under nytt navn, sier André Braathen, Country Manager Star Tour.

Bredere Produkttilbud

Star Tours kunder vil få et mye bredere produkttilbud de neste årene. Byrået kommer til å lansere flere nye livsstilprodukter, med fokus på blant annet trening, helse og opplevelser, gjennom hotellkonsepter, som for eksempel Robinson og TUI Blue. Det satses også stort på egne cruiseskip og dynamiske cruisetilbud. Kunden vil få større fleksibilitet i forhold til reiselengde og avreisetid, samt nye destinasjoner og et bredere tilbud på eksisterende reisemål.

– Reisebransjen har endret seg mye de siste årene, og etterspørselen etter pakkereiser er fortsatt stor. Det er viktig at vi møter kundenes behov, også i fremtiden. Våre kunder etterspør økt fleksibilitet ved valg av hotell og fly, fleksible avgangstider, nye destinasjoner med mer. Som TUI vil vi kunne møte disse behovene på en god måte, sier Braathen.