Speed-date med hotellstudenter

Mer enn 40 bedrifter fra inn- og utland er representert, når Norges største karrieredag innen hotell- og reiseliv arrangeres ved Universitetet i Stavanger 4. oktober, forteller NHS Jobbsenter ved Norsk hotellhøgskole i en pressemelding.

Karrieredagen 2016 har som mål å skape relasjoner og kontakt mellom arbeidsgivere og arbeidstagere ved Norsk Hotellhøgskole (NHS) ved UiS. Karrieredagen arrangeres årlig, og er en viktig møteplass for både bedrifter og studenter.

I tillegg til stands og foredrag, blir det også gjennomført speed-presentasjoner, hvor bedriften informerer om seg selv. Hver bedrift får to minutter til å overbevise studentene om hvilke muligheter de kan tilby, og hvorfor deres arbeidsplass er attraktiv. Dette gir studentene en rask og informativ oversikt over de ulike tilbudene.

En av bedriftene som deltar på Karrieredagen, er gründerbedriften Jyb. De har nylig lansert en app som skal etablere kontakt mellom arbeidssøkere og arbeidsgiver.

Dato: tirsdag 4. oktober 2016
Tid: kl 9 – 15
Sted: Tjodhallen, Kjølv Egelands hus, UiS
Arrangør: Studentorganisasjonen NHS Jobbsenter

Program:

Kl 09.15: Kristin Krohn Devold, administrerende direktør for NHO Reiseliv

Foredrag «Reiseliv; ungdomsbransje i sterk vekst i en digital hverdag»

Kl 12.00: Dag Terje Solvang, markeds- og kampanjesjef for Høyres Hovedorganisasjon, og tidligere student ved Norsk hotellhøgskole

Kl 12.30: Aslak Dalehaug, hotelleier med lang erfaring fra restaurantbransjen, også tidligere student ved Norsk hotellhøgskole

Foto: NHS Jobbsenter-styret, sammen med to representanter fra HR-avdelingen i Olav Thon-gruppen. Foto fra NHS Jobbsenter.