Apollo lar nordmenn cruise fritt

Som den første reisearrangøren i Norge, lanserer Apollo et nytt og fleksibelt cruiseprogram, som innebærer at kunden selv nå kan velge fritt blant cruise, fly og hotell til de beste prisene direkte på apollo.no, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Den reisende kan dermed nå selv bestemme reiselengde, og legge til så mange hotellovernattinger man ønsker i forkant av cruiset. Den nye bookingløsningen er et viktig og riktig steg i Apollos strategi om å være den mest fleksible reisearrangøren i Norge.

– Vi vet at nordmenn i dag vil ha friheten til å velge, og det legger vi nå til rette for. Cruise er et satsingsområde hos oss, og derfor er det ekstra gledelig å kunne presentere denne løsningen på markedet. Dette er en helt ny og fleksibel bookingløsning, som selskapet har investert mye i, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo, som er spesielt fornøyd med at den nye bookingløsningen for cruise kom så raskt på plass.

– Etterspørselen for cruisereiser øker, og skal vi være aktuelle, må vi ha de beste cruisene og den mest fleksible løsningen for våre kunder. Det har vi nå, og dette er vi veldig stolt over, sier han.

Ifølge statistikk fra CLIA Europa/IRN Research, økte antall cruisereisende med nesten 15 prosent i Skandinavia mellom 2014 og 2015.

Apollo tilbyr fleksible cruisepakker i Middelhavet, Karibien, Asia og fra Dubai.

Priseksempler:

Cruise i Karibien: Fra 10.948,-
Cruise i Asia: Fra 13.348,-
Cruise fra Dubai: Fra.10 720,-

I grunnpakken er alltid fly, cruise og den første hotellnatten inkludert.

Foto: Middag på dekk. Foto fra Apollo.