Norwegian Reward inngår samarbeid med reiseportalen GetYourGuide

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, inngår samarbeid som gir medlemmer billigere reiseopplevelser over hele verden, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Norwegian Reward har inngått en avtale med reiseportalen GetYourGuide, som gir medlemmer ti prosent avslag på 30.000 reiseopplevelser verden over, samtidig som de kan opptjene CashPoints.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre reiseopplevelsen til våre medlemmer, og nå kan de også få enda billigere aktiviteter, enten de er på reise eller føler seg eventyrlystne i sin egen hjemby. I tillegg kan de tjene CashPoints, som de kan bruke på å betale sin neste flyreise med Norwegian, sier sjef for Norwegian Reward, Brede Huser.

Norwegian Reward har i dag 4,6 millioner medlemmer globalt, hvorav 1,4 millioner i Norge. Lojalitetsprogrammet vokser med 100.000 medlemmer i måneden. Medlemmer samler CashPoints når de reiser med Norwegian, og gjennom å benytte tjenestene til selskapets mange samarbeidspartnere. Cashpoints kan så brukes til å kjøpe flybilletter med Norwegian.

– Norwegian Reward gjør det mulig for alle å tjene CashPoints, uansett hvor ofte de reiser. Opptjente CashPoints kan du bruke når du vil, enten til å kjøpe hele eller deler av flyreisen, setereservasjon, innsjekket bagasje eller FastTrack. Og så fremt ikke flyet er helt fullt, er det mulig å betale reisen med CashPoints, i motsetning til hos konkurrentene, der det kun er et svært begrenset antall seter tilgjengelig på hver flyvning, sier Huser.

GetYourGuide er den største nettsiden for bestilling av reiseopplevelser, som sykkelturer over Golden Gate Bridge eller billetter til La Sagrada Familia i Barcelona. Medlemmer av Norwegian Reward kan tjene CashPoints når de bestiller aktiviteter via GetYourGuide, og samtidig spare ti prosent på aktivitetene de bestiller.

Tilbudet om ti prosent varer frem til 6. oktober. Etter det vil Norwegian Reward medlemmer få fem prosent på hver booking med GetYourGuide.

Om Norwegian Reward:

Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, tjener man CashPoints, som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian, kan man tjene CashPoints på alt man handler (én pst CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler, som rabatter og ekstra Cashpoints, når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk: no.norwegianreward.com. Bonusprogrammet er helt gratis.

Foto: Norwegian-passasjerer ved innsjekking. Foto fra Norwegian.