First Hotel Plaza i Västerås blir Best Western Plus

Best Western Hotels & Resorts fortsetter å få nye hotellmedlemmer. 1. mars 2017 blir nyrenoverte First Hotel Plaza i Västerås Western Plus Hotel Plaza, forteller kjeden i en pressemelding.

Det 25 etasjer høye hotellet har flott beliggenhet midt i Västerås. Med direkte ankomst til Aros Congress Center, og kun tre minutters gange fra sentralstasjonen. Når hotellet går inn i Best Western, kommer alle de 203 rommene til å være totalrenoverte. Hotellet kan også tilby 45 møte- og eventlokaler under samme tak, gjennom sin nære tilkobling til Aros Congress Center.

Den ombygde resepsjonen, lobbyen og restauranten er blitt den naturlige møte- og arbeidsplassen for både hotellgjester og innbyggerne i Västerås. Til og med hotellets gym, SkyGym i 22. etasje, har mange lokale besøkere.

En investering i 30 millioner-klassen har skapt det mest komplette hotellet i Västerås. Nå pågår prosjektering for hotellets nye SkySpa i etasje 22-25, samt konseptutvikling for SkyBar.

– Vi har de seneste årene satset store ressurser på å løfte kvaliteten og opplevelsene på hotellet. Parallelt med renoveringen, har vi, sammen med alle medarbeidere, jobbet for å øke servicenivået ytterligere. Dette komplimenterer våre investeringer i «hardware». Vår holdning til gjestene er det som gjør forskjellen. Gjennom samarbeidet med Best Western får vi mulighet til å fortsette å utvikle hotellet, og befeste posisjonen som Västerås’ ledende hotell, sier Tobias Hultberg, daglig leder for First Hotel Plaza og Aros Congress Center i Västerås.

– Vi er svært fornøyd med at First Hotel Plaza i Västerås har valgt å bli et Best Western Plus hotell. Målsettingen med Best Western Plus er å tilby personlige hoteller av veldig god kvalitet på de viktigste destinasjoner i Skandinavia, og Hotel Plaza er en viktig brikke i den satsingen, sier Johan Michelson, sverigesjef for Best Western Hotels & Resorts.

Foto: Western Plus Hotel Plaza i Västerås. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.