Ingunn Weekly: Serviceløfte – Service Pledge

HSMAI har lenge hatt sitt konsept med workshop liggende, i påvente av å finne den rette timingen, slik at vi kan lansere det for fullt, som et europeisk initiativ.  Dette er vi nå klar for, inkludert arbeidet med å gjennomgå materiellet vi allerede har, og å fornye det, har allerede begynt, slik at noen workshop vil bli gjennomført til høsten.

Selve hovedlanseringen blir i forbindelse med Møte-og Eventbørsen onsdag 25. januar. Det legges opp til å utvikle både et spill og en interaktiv workshop, som har som mål å utarbeide bedriftens eller regions Serviceløfte. På engelsk vil navnet bli Service Plegde.

Nye logoer, spill og annet materiell skal utvikles de nærmeste månedene, så her er det bare å glede seg! Dette blir bra, og vi vil søke samarbeid med andre organisasjoner , høyskoler og universiteter i inn- og utland, som også har som mål å se både andre og seg selv lykkes.

Dette blir noe av de aller viktigste vi har gjort, så mer om dette de kommende månedene.

Ha en herlig helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI