Ingunn Weekly: En produktiv uke i Frankrike

Det har vært noen fantastiske, hektiske og begivenhetsrike dager i forbindelse med HSMAI Region Europes Leadership Day i Sør-Frankrike denne uken.

Mandagen begynte med møter i tre av de europeiske Advisory Boards, etterfulgt av en sesjon med mingling, god mat og drikke. På tirsdag gikk selve Leadership-dagen av stabelen.

Det er i år andre gang HSMAI Region Europe Leadership Day arrangeres, som er en årlig aktivitet, hvor vi inviterer mange av de frivillige som hjelper oss gjennom året. Det eneste gjestene betaler for, er reise og opphold, mens HSMAI dekker resten, takket være gode sponsorer.

På programmet denne gangen, hadde vi oppdateringer fra de ulike Advisory Board-ene, så vel som presentasjoner, deriblant av HSMAI-initiativet Service Pledge, som mange her hjemme kjenner som HSMAI Serviceløftet, der formålet er å øke næringens bevissthet rundt service, i tillegg til å identifisere og formidle Serviceløftet i den enkelte bedrift, kommune eller andre enheter. Skal en dømme etter mottagelsen initiativet fikk, er tiltaket modent for pan-europeisk lansering, og hvem vet, kanskje det også blir verdensomspennende en gang i fremtiden!

Vi hadde også vår aller første deltagerdrevne sesjon, helt uten program, som ble moderert av visjonære Michael Levie, grunnleger og COO i citizenM Hotels. Debatten var livlig og produktiv, rundt emner som kundeorientert service, merkantile roller i utvikling, og millenials og lojalitet.

Onsdagen ble hovedsakelig satt av til HSMAI Region Europes mentorprogram, der mentorene og mentee-ene møttes ansikt til ansikt, som innledning på det ettårige programmet, mens resten av gruppen satt i møter om globale sertifiseringer. Den ettermiddagen ble det avholdt noen hyggelige sosiale arrangementer, som inkluderte en vinsmakings-tur til Abbaye de Lérins på den nærliggende øya Ile St Honorer.

Du kan lese mer om mentor-mentee-møtene her.

I løpet av disse dagene mottok vi mengder av gode tanker og ideer, som ble viderebrakt i HSMAI-systemet, blant annet gjennom det interne heldagsmøtet på torsdag, som varte nesten frem til midnatt, mellom Bob Gilbert, som er president i HSMAI Global og HSMAI Americas, Jackie Douglas, President i HSMAI APAC, og meg selv, som representant for HSMAI Region Europe. Og jeg lover, vi har mange spennende tiltak på gang, både på kort og lang sikt – i Europa, så vel som globalt!

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI