Ny lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes

Anne Britt Bekken har takket ja til jobben som lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes, skriver Avinor i en pressemelding.

Bekken har hatt en rekke lederroller i TINE, sist som senior utvikler i logistikk, og før det som logistikksjef for Nord-Norge. I tillegg har hun også hatt en rekke styreverv i ulike næringsorganisasjoner i Nord-Norge.

Det var rundt 20 søkere på stillingen.

– Etter en grundig prosess, valgte vi å tilby Anne Britt Bekken jobben. Hun var klart den beste kandidaten, og det er en stor styrke at hun har lokal forankring i området hun skal representere. Videre er det gledelig at Avinor får flere kvinnelige lufthavnsjefer, selv om ikke det ble vektlagt spesielt i denne prosessen. Anne Britt Bekken er en erfaren kandidat med relevant bakgrunn, og vi ser frem til å få henne på plass på Evenes, sier Margrethe Snekkerbakken, divisjonsdirektør i Avinor.

Bekken er i ferd med å sluttføre en mastergrad fra Cranfield University i England, og er også utdannet meierist og agronom.

Foto: Anne Britt Bekken, lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Foto fra Avinor.