Best Western vokser i Stockholm, med Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel åpner høsten 2018 i Solna Strand utenfor Stockholm. Hotellet kommer til å ha en attraktiv beliggenhet, mellom Solna og Sundbyberg, rett utenfor Stockholm, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels & Resorts.

Sundbyberg har de siste årene blitt en trendy forstad, og et knutepunkt med mange bedrifter, restauranter, butikker og god offentlig transport til Stockholm. Best Western Plus Grow Hotel vil tilføre bydelen flere overnattingsmuligheter, noe det er behov for.

Det åtte etasjer høye hotellet vil få 176 rom, restaurant, bar, lounge, gym og badstue. Hotellet blir firestjerners, moderne og bærekraftig. Rommene blir attraktive, og det legges stor vekt på design, utforming og smarte digitale løsninger. Ambisjonen er å skape en møteplass med innbydende lounge og restaurant/bar. Hotellets spennende mat– og drikkeutvalg kommer til å bli tatt hånd om av Aveqia-gruppen, med David Berggren.

Det er enkelt å komme seg til hotellet. Stoppested for T-bane og buss ligger rett ved hotellet, det samme gjelder for flybuss fra Bromma og Arlanda flyplasser. For gjester som ankommer med bil, fins det parkering i overvåket garasje.

– Området rundt Solna Strand har hatt en veldig positiv utvikling de siste årene. Vi ser frem til å kunne tilby et nytt og spennende Best Western Plus hotell, for både forretningsreisende og privatreisende, sier Johan Michelson, som er sverigesjef for Best Western Hotels & Resorts.

– Med sin moderne design og smarte digitale løsninger, er hotellet et veldig positivt tilskudd for Best Western Plus, avslutter han.

Foto: Best Western Plus Grow Hotel i Solna Strand, utenfor Stockholm. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.