«Norges beste frokost» serveres av Thon Hotels

Juryen har talt. Thon Hotels kan skilte med de to hotellene som serverer landets beste frokost. I konkurranse med over 400 hoteller, stakk Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo av med første- og andreplass i Twinings Best Breakfast 2016, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Det er ekstra hyggelig å få denne utmerkelsen, nå når Thon Hotels er midt inne i en storsatsing, med matopplevelser, teknologi og design i sentrum, sier Thon Hotels’ konserndirektør hotell og restaurant Morten Thorvaldsen. Han er stolt over å kapre de to gjeveste plassene i konkurransen, men presiserer at «frokostkampen» hotellene imellom også har en annen vinner, og det er gjesten som nå blir servert frokost i verdensklasse.

Frokost i toppklasse

Både i Svolvær og i Oslo legges det stor vekt på gode råvarer, hjemmelagde og lokale produkter.

– Hver dag går medarbeiderne på Thon Hotel Lofoten på jobb med det mål å gi våre gjester den aller beste starten på dagen. At de nå får beviset på at vår frokost er den beste i hele landet, er virkelig fortjent, sier en stolt hotelldirektør på Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Direktør ved Thon Hotel Rosenkrantz, Lars Petter Mathisen, sier seg enig i at medarbeiderne har en stor del av æren:

– Jeg syns at det er inspirerende å jobbe med så dedikerte ansatte, som alltid kommer med nye ideer på hvordan frokosten skal utvikles, forteller han.

«Som gjest hos Thon Hotels skal du få den beste matopplevelsen. Dette blir stadig viktigere. Hos Thon Hotels skal du få den aller beste matopplevelsen, fra frokost til kveldsmat. Med en frokost som nå er kåret til Norges beste og en lunsjmeny komponert av verdensmester Ørjan Johannessen, stiller Thon Hotels sterkt», heter det videre i pressemeldingren fra hotellkjeden.

Det skjer noe hos Thon

Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen. Foto fra Thon Hotels.
Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen. Foto fra Thon Hotels.

Thon Hotels er ekspansiv og innovativ, og tar en sterkere posisjon på markedet. Kjeden satser på design, teknologi og matopplevelser. Men selve kjernen i hotelleveransen, er besøksopplevelsen. Thon Hotels har derfor gjort omfattende investeringer, for å fornye og forskjønne hotellene, slik at gjestene får den aller beste hotellopplevelsen. Ansvaret for den store designutviklingen er det Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som står bak. I en årrekke har hun modernisert hotellene, og hennes visjon er å skape en levende atmosfære, gjennom bevisst bruk av farger.

Juryens begrunnelse

Gull, Thon Hotel Lofoten, Svolvær:

Meget god frokost, hyggelig lokaler, pen og delikat oppdekning, hyggelig blid betjening. Meget godt utvalg av kvalitetsprodukter samt godt utvalg av lokale råvarer. En verdig vinner av årets konkurranse.

Sølv, Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo:

Meget god frokost, godt utvalg, gode råvarer. God logistikk. Hyggelig lokalet på gateplan med nærhet til resepsjonen.

Toppfoto: Egg, bacon, pølser og annet tilbehør, er en klassiker i de fleste hotellfrokoster. Foto fra Thon Hotels.