Lover å gjenerobre frokosttronen

Vinneren av den anerkjente utmerkelsen Twinings Best Breakfast er kåret. I fjor vant Scandic Nidelven for ellevte året på rad. I år ble det en tredjeplass. Hotelldirektør Kjetil Vassdal lover å ta tilbake tittelen som Norges nummer én frokosthotell, allerede neste år, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– Vi ønsker selvfølgelig å gratulere Thon Hotel Lofotoen med seieren. De leverer et flott produkt. I fjor vant vi for ellevte året på rad, og vi har vel tenkt at det ikke kunne vare evig. Når det er sagt, lover jeg å gjøre alt i vår makt for å stå på toppen igjen allerede neste år, sier hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

Go to Hell

Vassdal er fast bestemt på å reise kjerringa, og stiller seg selv til disposisjon for å få det til.

– For å skape en ekstra motivasjon, har jeg veddet med mine ansatte om at dersom vi vinner neste år, så skal jeg gå fra Scandic Nidelven til Scandic Hell, og tilbake. Det er seks lange mil, sier han, og ler.

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller over hele landet er vurdert av Haugen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer, i tillegg til en uavhengig jury. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

I tillegg til tredjeplassen, hadde også Scandic flest fylkesvinnere. I hele tolv av 19 fylker var det Scandic-hoteller som serverte den beste frokosten.

– I dag kåres de aller beste. Men at så mange av våre hoteller rundt omkring i landet hevder seg i konkurransen, viser at uansett hvilket Scandic-hotell du bor på, så er frokosten av høy kvalitet. Det legger vi vår stolthet i, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Foto: Kjetil Vassdal, hotelldirektør ved Scandic Nidelven, med kollega Øivind Tiller. Foto fra Scandic Hotels.