Quality Hotel støtter TV-aksjonen i Brasserie X

Søndag 23. oktober ønsker Quality Hotel Tønsberg og Quality Hotel Residence gjester velkommen til et fest-arrangement utenom det vanlige, i signatur-restauranten Brasserie X, i forbindelse med NRK TV-aksjonen, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

Engasjementet er stort, hos både ansatte, som jobber gratis denne søndagen, og leverandører, som støtter brasseriene med mat og råvarer, for å bidra til årets TV-aksjon.

I Tønsberg kan gjester glede seg til en festkveld med deilige smaker på menyen, og god underholdning, mellom 16.00 og 19.00. Kveldens meny er satt sammen spesielt for anledningen, og omsetningen går til TV-aksjonen.

– Vi fikk en enormt positiv respons, både fra leverandører og egne ansatte, da vi lanserte denne ideen. Hva er vel bedre enn å nyte et deilig måltid, og samtidig gi et fint bidrag til en viktig sak? Røde Kors markerer TV-aksjonen med et stort program i Oseberg Kulturhus kl. 19.00, så her har Tønsbergs befolkning en flott anledning til å unne seg en helaften i givergledens navn, sier Øyvind Hagen, hotelldirektør på Quality Hotel Tønsberg.

Brasserie X på Quality Hotel Residence i Sandnes åpner dørene mellom 13.00 og 17.00. På menyen finnes utvalgte retter til spesialpris, og for barna vil det også tilbys ansiktsmaling og underholdning. Omsetningen fra dagen går til TV-aksjonen, og i tillegg går søster-hotellene Quality Hotel Pond og Quality Airport Hotel Stavanger sammen med samme sum i potten til TV-aksjonen.

– Vi gjør dette fordi det er viktig å ta et ansvar som rent fysisk går utenfor vår egen hotelldør. Ved å bidra til TV-aksjonen og Røde Kors’ viktige arbeid innenfor de felt som man i år har valgt å fokusere på, så bidrar vi til å skape en bedre hverdag for mange mennesker som er i en utrolig tøff situasjon. Vi gleder oss til å ønske alle gjester velkommen på søndag, sier Lars Roalkvam, hotelldirektør på Quality Hotel Residence.

Foto: Brasserie X på Quality Hotel Tønsberg byr på de vidunderligste retter. Foto fra Quality Hotel.